FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Cheia succesului lui Bogdan Vintilă la FCSB » Cum a revitalizat echipa: „S-a văzut în ultimele etape”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 decembrie 2019 21:15

Sorin Paraschiv, fost mijlocaș la FCSB, a vorbit despre antrenorul Bogdan Argeș Vintilă și a lăudat numirea acestuia pe banca „roș-albaștrilor”. 

„Sunt rezultate bune, deci numirea lui Vintilă e inspirată. Nu a pierdut foarte multe meciuri de când a venit. Echipa joacă bine! Are jucători în formă, iar asta a fost cel mai important în ultimii ani la FCSB. Trebuie să ţină în formă acei jucători cumpăraţi cu multe milioane de euro. Unii antrenori au reuşit, alţii nu.  

Se pare că Bogdan Vintilă reuşeşte să ţină în formă jucătorii care fac diferenţa. Ei câştigă meciurile de unii singuri, aşa cum am văzut în ultimele etape”, a declarat Sorin Paraschiv la TV Telekom Sport. 
 

FCSB a terminat anul pe locul 3, cu 39 de puncte, cu 5 mai puțin decât liderul CFR Cluj. În plus, echipa roș-albastră are un meci în minus, cu FC Voluntari. 

Citește și:

E mulțumit că a scăpat de Becali și FCSB: „Mă bucur că am făcut această alegere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
bisisica5
bisisica5  •  29 Decembrie 2019, 10:53

A revitalizat blaturile nea jijji ca altfel era clona fecesprebe pe ultimul loc

prostii.de.la.fc5b
prostii.de.la.fc5b  •  29 Decembrie 2019, 08:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

fc5b este buba neagră a fotbalului românesc! Doar cativa faianțari si lustruiți susțin această tumoare gigista!

angel_of_death_
angel_of_death_  •  28 Decembrie 2019, 23:36
Postat de hansolo10 pe 28 Decembrie 2019, 22:45

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. la anu jucam in grupele ucl. vitanul barzesti a lui negoitza se desfiinteaza si dispar 90% din antistelistii de pe gsp.

bah asta care zicea ca a trecut craciunul 90% =))))))))))))))))))))))))))))))))))))) la randoom vine craciunul in procente , cred si eu , la cate tabele il pun astia de la gsp sa faca zilnic :)))) ...albinutele lu nea gigi :)))))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează