FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-1

FCSB - CHINDIA 1-1 // VIDEO Dragoș Nedelcu, discurs dur: „O să fim de râs în play-off! Ne-a pedepsit Dumnezeu”

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 12:34

Dragoș Nedelcu (23 de ani, mijlocaș defensiv) a vorbit după FCSB - Chindia Târgoviște 1-1.

„N-am început anul așa cum ne doream. Ne-am pierdut puțin concentrarea pe final și a venit acel gol al lor. Trebuie să schimbăm anumite lucruri și să începem play-off-ul așa cum trebuie.

Nu s-a întâmplat nimic în actul secund. N-am reușit să înscriem al doilea gol și a venit reușita lor. Ne-a pedepsit Dumnezeu la ultima fază. Nu putem să ne ascundem. Nu jucăm așa cum ne dorim, așa cum își doresc patronul, antrenorul și staff-ul. O să fim de râs în play-off dacă o să continuăm așa”, a declarat Nedelcu.

...despre oferta pe care a refuzat-o de la Mol Vidi: „Nu am niciun regret. A fost decizia mea și mi-o asum. Așa am simțit la momentul respectiv”

...despre CS Universitatea Craiova - CFR Cluj: „În primul rând, noi trebuie să schimbăm ceva în jocul nostru și după aceea ne vom uita la celelalte echipe”

+28 FOTO

CITEȘTE ȘI:

FCSB // VIDEO Un titular al roș-albaștrilor a răbufnit: „Ce să mai zică și antrenorul... Nu poți să te bați așa la titlu. N-ai voie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  23 Februarie 2020, 16:37

In general așa pățesc trișorii, karma it’s a biatch :-))) da, blaturile si furturile cu arbitrii tot trișat se numesc! :-)))

120983495821433
Adrian Tanasuica  •  23 Februarie 2020, 15:59

Să schimbăm Ceva, a spus Dragoș Nedelcu de trei ori. Oare la ce se referea?! La ghetele de fotbal, la stadion, la mentalitate?! Sau la antrenor?!

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  23 Februarie 2020, 14:05

Nu cred că a existat în prima ligă românească , de când există ea un jucător mai slab ca jenantul ăsta ... E pur și simplu penibil . Dacă-l pui pe Helmuth în locul lui , joacă mai bine . Dar la declarații este primul ... Are grijă de freză , de sprâncene , de tonul vocii ... Un fătălău fără nici un rost ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează