FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA

FCSB - CHINDIA. Bogdan Vintilă a făcut anunțul » Revine un fotbalist important: „Va fi în lot la primul meci din play-off”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 11:08

FCSB - CHINDIA. Bogdan Vintilă (47 de ani), tehnicianul roș-albaștrilor, a susținut o conferință de presă înaintea ultimului meci din sezonul regulat. Acesta a anunțat revenirea lui Ionuț Panțîru (23 de ani, fundaș stânga).

  • FCSB - Chindia Târgoviște se joacă sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 26 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Ionuț Panțîru se va antrena alături de echipă după acest joc împotriva Chindiei și va fi în lot pentru primul meci din play-off. Andrei Miron poate intra din primul minut mâine. Din punct de vedere vizic, este la nivelul așteptărilor. Adrian Petre este un atacant central, însă el poate juca pe orice post, fiind un jucător inteligent care se adaptează repede.

Ne dorim să câștigăm pentru suporteri, suntem datori în fața lor, pentru cei care cred în noi și pentru familiile noastre. Jucătorii au realizat momentul pe lângă care au trecut și sper ca acest duș rece să ne trezească, pentru că noi avem o echipă bună și trebuie doar să demonstrăm asta”, a declarat Vintilă.

Panțîru, accidentat la începutul lui 2020

Panțîru, titularul obișnuit al postului de fundaș stânga, a fost accidentat în acest început de an și a ratat primele 4 partide ale vicecampioanei României.

FCSB - CHINDIA. Bogdan Vintilă a făcut anunțul » Revine un fotbalist important: „Va fi în lot la primul meci din play-off”

Ionuț Panțîru, foto: GSP

„Trebuie să câștigăm mâine pentru a se liniști toate apele. Și în tur am câștigat greu cu această echipă. Este o formație bătăioasă, cu un antrenor agresiv ca temperament. Vom avea un meci dificil, dar totul depinde de noi. Dacă am învățat ceva din acest început de campionat, trebuie să punem în practică mâine” - Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

Match Preview FCSB - Chindia Târgoviște

VEZI ȘI:

FCSB - CHINDIA // Adrian Petre, gata de primul meci: „Sunt pregătit să debutez! Avem șanse mari la titlu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  21 Februarie 2020, 14:28

Dragilor ziaristi, tot cu FCSB o tineti langa?

10209355191619210
Dani Dany  •  21 Februarie 2020, 14:28

A luat o pauza pentru ***...:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  21 Februarie 2020, 14:01
Postat de jack_the_stripper pe 21 Februarie 2020, 13:26

Această nulitate, Simfoniu, chiar n-are altceva de făcut? Rămâi la trafalet, poate acolo ești mai util decât la spart tastele...

Dac-aș rămâne acolo , probabil aș fi util ... Dumneata și râsul Ventilă ... sunteți râșii comentariilor de pe net . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează