FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Florin Tănase, atacat după ce și-a criticat public colegii: „Un tupeu nejustificat! Nu se poate așa ceva. E vina lui Becali”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 14:10

Ciprian Marica, fost atacant la FCSB, l-a criticat dur pe vârful Florin Tănase pentru declarațiile date după meciul cu Alashkert, 2-3.

  • Meciul Astra - FCSB va avea loc luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de Look Plus, TV DigiSport 1 și TV Telekom Sport 1

„Nu se poate ca Tănase să declare așa ceva. Nu știu cum îl mai privesc acum jucătorii în vestiar. E greșeala lui Gigi Becali, nu poți să-i dai nas unui jucător tânăr. Nu are voie să vorbească așa și să aibă atâta putere.

Nu poți să ai atât tupeu nejustificat și să vorbești așa despre colectiv, să-ți spui părerea cu atâta seninătate. E vina lui Becali! Mie mi s-a părut deplasat. Nu poți vorbi așa ca jucător și căpitan. După părerea mea, nu e normal!”, a declarat Ciprian Marica la Pro X.

Ce a spus florin tănase

După înfrângerea cu Alashkert, 2-3 în manșa a doua din turul II al preliminariilor Europa League, Florin Tănase, căpitanul FCSB, și-a criticat dur colegii.

„Trebuie să ne dea de gândit acest meci. După părerea mea avem șanse prea mici ca să mai ajungem în grupele Europa League. Florinel Coman a zis că avem șanse? Poate a zis în glumă. Nu poți, jucător de la Steaua, să te chinui cu Alashkert. Era cea mai mare rușine din istoria fotbalului românesc dacă pierdeam calificarea. Trebuie să se facă o analiză și să se decidă cine merită să rămână la Steaua și cine nu. Nu ne putem bate joc de fotbal! Nu e vorba de atitudine. Poate e vorba și de valoare”, declarase Florin Tănase la Pro X.

Citește și:

Staff de anonimi la FCSB! 4 necunoscuți trebuie să aducă victoria cu Astra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2505073356212125
Dani Suilea  •  04 August 2019, 20:25

forza sepsi, forza chindia , alea alea

analfabetcucratima
analfabetcucratima  •  04 August 2019, 19:10
Postat de respect2014 pe 04 August 2019, 18:19

Pai da. Boala romanilor. Sa nu care cumva sa spunem adevarul verde in fata ca cine stie pe cine deranjeaza. E capitan! Daca el nu, ala nu...cine? Gigi? MM??

Da tu dc tii cu el? A jucat ceva el ca sa aibe dreptul sa comenteze? Are juma’ de an de cand il forteaza becali sperand ca ea ceva pe sageata asta!

khal_37
khal_37  •  04 August 2019, 18:48

De cine a fost ,,atacat" domnilor cancan...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close