FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Secretul lui Claudiu Keșeru » Cum a reușit să treacă peste momentele tensionate de la FCSB și criticile lui Becali

Claudiu Keșeru // FOTO: Imago
Claudiu Keșeru // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 16:11 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 16:24

„Inteligenţa emoţională” e cartea preferată a lui Claudiu Keșeru, atacantul speră să-l ajute să depășească momentele tensionate din acest moment prin care trece la FCSB.

Claudiu Keșeru rămâne la formația roș-albastră până la vară, atunci când speră să mai prindă un contract pe bani buni în străinătate. Chiar dacă Becali a făcut un pas în spate și-a decis să nu mai renunțe la Keșeru acum, Claudiu e gata să-i demonstreze patronului că a greșit când a vrut să-l pună pe lista neagră de pe care a mai făcut parte Budescu, plecat deja.

FCSB e „cantonată" în stabilimentul din Berceni, iar în următoarele două săptămâni vor fi zile și cu câte două antrenamente pe zi, iar Claudiu vrea să-i demonstreze lui Toni Petrea că poate conta pe el.

Un an pe bară! Continuă calvarul pentru Panţîru: „Ciudată accidentare”
FCSB
Un an pe bară! Continuă calvarul pentru Panţîru: „Ciudată accidentare”

Pentru a trece mai ușor peste declarațiile celor care-l critică, Keșeru își regăsește liniștea citind. „Inteligenţa emoţională”, volumul lui Daniel Goleman este preferatul atacantului.

Cartea este cunoscută ca fiind una care „a marcat o revoluție uluitoare în psihologie prin analiza importanței covârșitoare a emoțiilor în dezvoltarea personalității umane. Studiul detaliază cum, atunci când ne înțelegem sentimentele, situația în care ne aflăm devine mai limpede”.

Conform descrierilor de pe siteurile de specialitate, „autorul propune extinderea conceptului de inteligență, fiind bine cunoscut termenul de IQ - coeficientul care măsoară inteligența umana înnăscută și care nu prea poate fi ameliorat pe parcursul vieții, dar autorul a deschis calea unei psihologii ce acordă un interes egal și inteligenței sentimentelor”.

Iar volumul lui Goleman îl ajută pe Claudiu să se regăsească, să se pună rapid pe picioare.

Mai mult, conform informațiilor din interiorul echipei, atacantul de 35 de ani trage la intensitate maximă în sală, iar pe terenul de antrenament are printre cele mai bune cifre ale parametrilor monitorizați de staff.

Același lucru s-a întâmplat și în primele 21 de etape scurse din actualul sezon al Ligii 1. Conform InStat, Claudiu e în Top 3 cei mai buni atacanți, alături de Jefte Betancor de la Farul și colegul său Ianis Stoica. Keșeru e la cifre peste Markovici, Budescu, Alibec, Nemec, G. Ganea sau B. Rusu. 

Fiecare are dreptul să spună absolut tot ceea ce vrea. Atât timp cât sunt aici, cât am luat decizia de a veni aici, m-am expus și îndur. Da, știam unde mă întorc și mi-am asumat decizia! De asta nici nu zic nimic. Oare de ce am început așa bine și după aceea ceva s-a rupt? De ce s-a rupt? Poate să speculeze lumea orice vrea, dar nu voi spune nimic 
- Claudiu Keșeru, atacant FCSB

A dat 4 goluri în primele 5 etape

 Keșeru a semnat cu FCSB la finalul lunii august, iar debutul său în tricoul roș-albastru s-a produs chiar la derby-ul cu Dinamo, în care a și marcat și a avut o evoluție foarte bună. De fapt, în primele 5 etape în care a fost de fiecare dată titular, Keșeru a marcat 4 goluri, în 4 meciuri, singura dată când n-a înscris fiind cu Chindia.

VIDEO  „Roș-albaștrii” au avut parte de primul antrenament pe zăpadă din iarna aceasta

Citește și: 

Rezervă la FCSB, titular în Liga 1? „Îl punem pe picioare imediat!” » Ofertă pentru Becali

EXCLUSIV Andrei Ivan, despre momentul în care a eliminat-o pe FCSB din Europa: „Am plâns de bucurie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
forzzainter
forzzainter  •  10 Ianuarie 2022, 17:25

Eu cred ca isi gaseste linistea mergand la bancomat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează