FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-0

FCSB - CLINCENI 0-0 // Analiza lui Marius Șumudică: „Am fost surprins! Nu credeam că pot juca așa slab”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 10:05

Marius Șumudică (48 de ani), în prezent tehnicianul lui Gaziantep, a vorbit despre partida dintre FCSB și Academica Clinceni, încheiată la egalitate, scor 0-0.

Clasamentul LIVE din Liga 1

Eu am rămas surprins de ce am văzut ieri la FCSB. Nu mă aşteptam, nu credeam că pot juca aşa de slab. Mă aşteptam la altceva. Şi nu spun de un jucător, ci de tot jocul echipei, care a fost foarte slab. Cu tot respectul şi pentru Clinceni, fotbaliștii de acolo şi-au dat viaţa, dar nu avea voie FCSB niciodată să nu câştige jocul ăsta, în condițiile în care vrea să ia campionatul", a declarat Șumi.

Marius Șumudică: „E greu să mai fie oprită CFR”

De asemenea, Șumudică este de opinie că CFR Cluj, liderul Ligii 1, este favorită să câștige un nou titlu în România.

E greu ca CFR Cluj să mai fie oprită. Au jucători cu experienţă, joacă de mult timp împreună. Cred că îi va fi destul de greu să treacă de Sevilla şi atunci automat ies din această competiţie şi îşi canalizează toate forţele pe campionat. Sunt doar zece meciuri, e diferenţă mare de puncte”, a mai spus Șumudică.

+7 FOTO

SORIN CÂRȚU, PREȘEDINTELE CRAIOVEI, A ÎNCHIS TELEFONUL ÎN DIRECT LA GSP LIVE, CÂND A FOST ÎNTREBAT DE „BLATUL” FCSB - CLINCENI

Match preview Dinamo - FCSB

vezi și:

FCSB - CLINCENI 0-0 // NOTE GSP Cine au fost cei mai slabi jucători ai roș-albaștrilor » Doar 4 titulari au notă de trecere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valeri.gazzaev.always.here
valeri.gazzaev.always.here  •  11 Februarie 2020, 11:59

Mesajul lui sumi in traducere libera : "am facut burta de ras. In ce hal a decazut clona fara palmares fc fcsb"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close