FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

FCSB - CLINCENI 0-1. Ilie Poenaru, despre arma secretă a Academicii: „Stăm foarte bine din punctul ăsta de vedere”

Ilie Poenaru
Ilie Poenaru

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 22:30 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 01:03

Ilie Poenaru (44 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a comentat victoria obținută pe „Arena Națională”, scor 1-0 cu FCSB.

Cronica meciului FCSB - Academica Clinceni

„Zic eu că băieții merită toate felicitările, este victoria lor, și-au dorit-o foarte mult. Am făcut jocul perfect din punct de vedere defensiv, nu ne-am creat multe ocazii, dar este important că nu am primit gol și că am tras învățăminte după meciurile trecute”, a spus Poenaru la microfonul TV Telekom Sport.

Ilie Poenaru: „Stăm foarte bine la fazele fixe”

Golul Academicii a venit după un corner, iar fazele fixe par să devină punctul forte al echipei lui Ilie Poenaru. Antrenorul a abordat acest subiect la final: 

„Am lucrat la fazele fixe, și la meciul cu UTA am dominat toate fazele fixe și ne-am creat ocazii, iar astăzi am reușit să marcăm. Cred eu că stăm foarte bine din punctul ăsta de vedere. Este o gură de oxigen, am suferit mult, băieții erau dezamăgiți de aceste meciuri pe care le-am pierdut și își doreau foarte mult să redevenim echipa organizată din tur, cu densitate, pressing pe adversar, asta știm să facem cel mai bine și astăzi am reușit să contracarăm acțiunile lor. 

Mă bucur, este munca băieților, felicitări pentru tot ce au făcut astăzi și sper să continuăm așa, ne așteaptă un program foarte greu. Vrem să nu ne uităm pe clasament ci să luăm fiecare meci în parte”, a mai spus tehnicianul ilfovenilor. 

Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova, trebuie să ne gândim cum îl câștigăm, să lucrăm. Avem o săptămână la dispoziție, în sfârșit putem să respirăm puțin. Avem multe probleme după acest meci, accidentări și jucători suspendați, să vedem de luni încolo cu ce am mai rămas.

Nu e vorba că îmi doresc să ajung pe banca FCSB-ului. Orice antrenor își dorește să antreneze la un nivel înalt. Deocamdată sunt aici, mă bucur, am un grup minunat. Sunt aici, îmi fac treaba aici și rezultatele vorbesc. Doar ele te pot propulsa la o echipă bună - Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fază controversată în FCSB - Clinceni » Academica a cerut ROȘU! Ce s-a întâmplat

Revenire de senzație în Gruia! Mihai Bordeianu, la CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  08 Februarie 2021, 13:27

Vreti sa va dati mari in fata lui Becali ! Cu CFR ati stat capra. Urmeaza si cu Craiova ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează