FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

FCSB - CLINCENI 0-1. Rusescu și Gardoș, nostalgici după meciul de pe „Arena Națională”: „Mi se face pielea de găină”

Raul Rusescu, Academica Clinceni
Raul Rusescu, Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 22:30 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 01:02

Raul Rusescu (32 de ani), Adrian Popa (32) și Florin Gardoș (32), fotbaliștii Academicii Clinceni, au oferit interviuri la finalul meciului câștigat de echipa lor cu FCSB, scor 1-0. 

Cronica meciului FCSB - Academica Clinceni

Cei trei jucători au contribuit decisiv la victoria împotriva fostei lor echipe, iar la finalul meciului Gardoș și Rusescu au vorbit cu afecțiune despre perioada petrecută la FCSB. 

Florin Gardoș: „Mi se face pielea de găină”

„E prima oară când joc împotriva fostei echipe. Am bătut echipa de pe primul loc, e o reușită de care sunt mândru. Faptul că am jucat pe Arena Națională a fost ceva deosebit, am devenit puțin melancolic și mi s-a făcut dor și de suporteri. 

Am trăit momente minunate aici, acum, în timp ce povestesc, mi se face pielea de găină. Îmi amintesc meciul cu Ajax, meciul preferat din cariera mea. Am sărbătorit primul titlu aici, am cântat cu suporterii chiar aici, sunt cel mai frumoase amintiri din cariera mea”, a declarat Gardoș la TV Telekom Sport. 

Noi am mai făcut meciuri foarte bune și în tur. Returul l-am început mai greoi, dar astăzi am reușit să câștigăm. I-am studiat bine, am știut care sunt minusurile și plusurile lor. Cred că am făcut un meci foarte bun defensiv, a venit și golul, mai bine nu se putea astăzi - Florin Gardoș, Academica Clinceni

Raul Rusescu: „Sunt mândru de acea echipă”

„Victorie care ne dă moral, împotriva principalei favorite la campionat, care joacă un fotbal bun. O victorie care ne spală păcatele și ceea ce s-a întâmplat etapa trecută. Am fost accidentat o perioadă, am avut poftă de fotbal, pe un asemenea teren, la o oră potrivită, pe un stadion frumos și împotriva unei echipe frumoase, e normal să se întâmple asta. 

Am amintiri de aici care mă fac să fiu mândru, care mă definesc și m-au făcut persoana care sunt astăzi. Îmi amintesc multe goluri, multe victorii și momente frumoase și sunt mândru de acele timpuri, victorii, momente și de acea echipă”, a spus Rusescu.

FCSB poate câștiga titlul, au o echipă puternică, tânără dar solidă, practică un joc foarte frumos, direct, au jucători de valoare care pot face diferența - Raul Rusescu, Academica Clinceni

Adi Popa, în schimb, nu a vorbit la fel de frumos despre fosta sa echipă: „Nu a fost un meci special, am obținut 8 trofee la clubul acesta, de ce să fie special?”

Clasament Liga 1:

FCSB - Clinceni 0-1 // Ilie Poenaru: „Din punct de vedere defensiv am făcut un joc aproape perfect”

Citește mai multe știri despre FCSB - Clinceni:

Toni Petrea a cedat în timpul meciului: „Vă bateți joc!”

Fază controversată în FCSB - Clinceni » Academica a cerut ROȘU! Ce s-a întâmplat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează