FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-3

FCSB - CLINCENI 2-3. Dezvăluiri după a doua înfrângere la rând: „Sper să nu se supere Vintilă pe mine. El le-a cerut alte lucruri”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 19:35

FCSB a pierdut astăzi și cel de-al doilea meci amical din această săptămână, trupa lui Bogdan Vintilă fiind învinsă de Academica Clinceni, scor 2-3

Ilie Poenaru, antrenorul formației din Clinceni, a vorbit despre victoria cu FCSB, dar și despre ce a remarcat în echipa lui Vintilă: 

„Mulţumit în primul rând că nu am accidentări şi că am ieşit cu bine din acest meci. Sunt puţin dezamăgit că nu am reuşit să mai avem încă un meci până la începerea campionatului. Dar una peste alta, este ok. Este greu, dar ne obişnuim, pentru că suntem profesionişti. Şi ne adaptăm repede la situaţie. Pentru moral, da, contează rezultatul, dar mai avem lucruri de pus la punct. Nu că nu m-a interesat rezultatul, m-a interesat mai mult să punem în practică tot ceea ce am făcut în această perioadă. 

Da, normal că FCSB se luptă la titlu. Nu vă luaţi după rezultatele pe care le-au avut în cele două amicale, pentru că nu sunt atât de relevante. Dacă vreţi să vă dau din casă... sper să nu se supere Bogdan (n.r. - Vintilă). El le-a cerut cu totul alte lucruri. Nu ştiu dacă el a urmărit rezultatul de astăzi, cât a urmărit alte lucruri

Şi să ştiţi că FCSB a arătat bine. Deci chiar a arătat bine, au fost momente în care ei au avut o posesie foarte bună şi un alt ritm faţă de noi. E şi normal, pentru că sunt la al doilea joc”, a spus Ilie Poenaru, potrivit TV Telekom Sport. 

Citește și alte știri despre amicalul FCSB - Clinceni 2-3:

Prima reacție după FCSB-Clinceni: „Man, Tănase și Coman au creat mult pericol azi. Oaidă a alergat foarte mult”

FCSB - Academica Clinceni 2-3 » Echipa lui Bogdan Vintilă are două înfrângeri în două meciuri amicale

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
1639048566335872
Nicu Morar  •  07 Iunie 2020, 11:03

WC sb o echipa de pluton.

rocky2
rocky2  •  06 Iunie 2020, 23:55
Postat de red47army pe 06 Iunie 2020, 22:24

Daca fcsb a aratat bine in aceste doua amicale, nu vreau sa stiu cum e cand arata rau :))

N-auzi ca Vintila a vrut alte lucruri? Adica le-a zis: bai, sa nu dati goluri, sa nu aveti ocazii de poarta, sa nu faceti spectacol, sa luati bataie si sa ne facem iar de ras!

rocky2
rocky2  •  06 Iunie 2020, 23:51

Un articol nesemnat in care se subliniaza faptul ca antrenorul satelitului, laudă echipa invinsa de el din greseala incercand slugarnic sa nu-l supere si mai tare pe sefu ăl mare! Patetic!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează