FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

FCSB - CLINCENI // Ilie Poenaru îl „înțeapă” pe Gigi Becali: „Dacă ai ajuns să-ți fie frică de 2 copii...”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 17:56

Ilie Poenaru, 43 de ani, antrenorul celor de la Academica Clinceni, a vorbit despre faptul că nu va putea să îi folosească pe Adrian Șut (20 de ani, mijlocaș ofensiv) și pe Robert Ion (19 ani, atacant) în meciul cu FCSB.

Ion și Șut - cel din urmă fiind oricum suspendat pentru următoarea partidă - sunt împrumutați de către vicecampioana României în exercițiu la Clinceni, iar roș-albaștrii nu permit acestora să evolueze împotriva echipei de care aparțin.

FCSB - CLINCENI // Ilie Poenaru: „Pentru mine e minunat”

Dacă tu, FCSB, ai ajuns să îţi fie frică de doi copii, pentru mine e minunat. Dacă ţi-e frică de Robert Ion şi de Adrian Şut, înseamnă că noi suntem într-adevăr puternici", a declarat Poenaru, în cadrul unei conferințe de presă.

„Se vorbeşte de la 3-0 în sus... Ok, vom vedea la momentul respectiv. Într-adevăr, sunt unde sunt, au un parcurs foarte bun, şi-au revenit, joacă un fotbal foarte bun, au unii dintre cei mai buni jucători din ţară, dar nu cred că vom lua 3-0 sau cât se spune”
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

VIDEO // Match Preview FCSB - Clinceni

vezi și:

Încă o plecare de la FCSB » Gigi Becali a renunțat la unul dintre pariurile sale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  08 Februarie 2020, 19:55
Postat de randomm pe 08 Februarie 2020, 19:38

nu-i vorba de frica,este vorba de suspiciuni. cum naiba sa iti lasi jucatorul sa joace impotriva ta? daca greseste,poate fii banuit de ceva. de ce sa risti? mai bine asa.

Aveți dreptate este mai bine așa. Trebuie să recunoaștem că trebuie să fii puțin cam descreierat ca să împrumuți jucători unei echipe care să-i folosească apoi împotriva ta pe de o parte, sau aceștia să clacheze în timpul meciului și apoi să se spună că ți-ai trimis trădătorii în echipa adversă, pe de altă parte. Nu înțeleg de ce antrenorul Clinceniului comentează. A uitat ce a semnat? Personal nu cred. Aaa, poate în sinea lui și-a spus "lasă bre că merge și așa".Dar asta este altă poveste una veche și prea românească din păcate.

randomm
randomm  •  08 Februarie 2020, 19:38

nu-i vorba de frica,este vorba de suspiciuni. cum naiba sa iti lasi jucatorul sa joace impotriva ta? daca greseste,poate fii banuit de ceva. de ce sa risti? mai bine asa.

randomm
randomm  •  08 Februarie 2020, 19:27
Postat de cornelconasu pe 08 Februarie 2020, 19:25

Nici nu știu de ce acest meci se mai joacă !!??? Când sunt două echipe cu aceeasi finanțare , rezultatul este favorabil 100% celui care a dat banii !!! Deși s-au încălcat flagrant regulamentele, Liga și Federația au mușamalizat totul ca și în cazul Astrei și altor lucruri grave după care nu s-a luat nici o măsură, concluzia fiind că Fcsb, este de ani de zile protejată și poate să încalce regulamentele nestingherită, banii lui Becali închid gura tuturor comisiilor !!!!

de,de aia de ani de zile Steua castiga campionate la rand. bah,dar tu esti mai prost ca mos craciun,fix aia este ca in timp ce din 20 de meciuri vitanul barzesti castiga 20 cu voluntari si toata lumea tace,Steaua pierde campioante din cauza celor de la viitorul,botosani si echipelor gen voluntari sau clinceni. chiar aia este problema ca Steaua este prea cinstita.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close