FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-2

NOTE GSP FCSB a dat cel mai slab jucător de pe teren

FOTO:facebook.com/FCSBOfficial
FOTO:facebook.com/FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 07:22 / Actualizat marti, 11 mai 2021 10:47

FCSB a remizat neașteptat pe teren propriu, 2-2 cu Academica Clinceni, și nu a profitat de înfrângerea lui CFR Cluj (0-1 cu Sepsi), ratând șansa să revină pe locul 1 în play-off.

Elevii lui Toni Petrea au avut o prestație dezamăgitoare. Chiar dacă a condus cu 1-0 din minutul 20, FCSB a primit două goluri în zece minute (Cordea 26, Rusescu 36) și a putut egala doar din penalty, în minutul 56.

FCSB, prestație modestă cu Academica Clinceni

Portarul Andrei Vlad, înlocuit la pauză cu Straton după o primă repriză dezamăgitoare, a fost cel mai slab jucător de pe teren, fiind notat cu 4 de Gazeta Sporturilor. O evoluție modestă au avut și Ionuț Vînă, Iulian Cristea și Vali Crețu, aceștia primind nota 5.

Cei mai buni jucători de la FCSB au fost marcatorii golurilor, Florin Tănase și Darius Olaru, care au primit 7. De la Academica Clinceni, au primit nota 7 Raul Rusescu, Adi Popa, Andrei Cordea și Andrei Ureche.

Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni a primit nota 7, în timp ce Toni Petre, tehnicianul de la FCSB, a luat 6.

FCSB a dat cel mai slab jucător de pe teren

Toți spun că Botoșani și Clinceni sunt echipele noastre, dar în play-off nu există prietenii. Nimeni nu știe la ce presiune suntem supuși în lupta la titlu. Ar fi trebuit să câștigăm ca să trecem pe primul loc, trebuia să jucăm inteligent
- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

Am făcut spectacol, am avut un joc consistent. Nu le-am dat șanse foarte mari, am reușit să-i blocăm. Din minutul 70 n-am mai ținut de minge, ne-am retras. FCSB, ca joc, ca trasee, combinații, e cea mai bună din campionat. Au jucători tineri, când se vor maturiza va fi foarte greu contra lor
- Ilie Poenaru, antrenor Clinceni

Din 2008 - 2009 nu mai marcasem împotriva FCSB-ului. Eram la Urziceni. Suntem bucuroși pentru meciul pe care l-am făcut, am arătat consistență. Am mai spus-o, e păcat că se vorbește despre noi că le-am face jocurile. Este un punct important, o performanță istorică pentru un club de calibrul Clinceniului
- Raul Rusescu, antrenor Clinceni

VIDEO Dragomir spune că FCSB a avut gol valabil cu Clinceni, în prelungiri: „Mâna e la jumătate de metru în spatele liniei”

Citește mai multe știri despre FCSB – Clinceni 2-2: 

CFR Cluj și FCSB, despărțite de 1 punct » Toate scenariile posibile

Florin Tănase, iritat după remiza cu Clinceni: „Să-i vedem acum pe domnii de la televizor. Numai prostii se zic” » Replică instantă din studio: „Ne salvează ei cu spectacolul fotbalistic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  11 Mai 2021, 13:29

MEREU e cel mai slab./ pana acum 2 titluri le-o luat… asta ar fi al 3lea!! forza Vlad!!!

danut1971
danut1971  •  11 Mai 2021, 11:21

moruntan a fost mai slab ca vlad nici un milion de euroi nu va lua jiji pe moruntan

Vezi toate comentariile (2)
Comentează