FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-1

Andrea Compagno a luat o decizie radicală: „Înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”

Andrea Compagno
Andrea Compagno

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 07:21 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 10:15

Atacantul lui FCSB, Andrea Compagno, n-a fost utilizat în meciul cu fosta sa echipă, FCU Craiova (2-1), din cauza unei clauze stipulate în contract: „O nebunie”. El spune că atunci când va pleca de la roș-albaștri nu va mai juca la vreo altă echipă în România. 

Andrea Compagno n-a fost nici pe bancă, duminică seară, la meciul FCSB-ului cu fosta sa echipă FCU Craiova (2-1). Motivat! Italianul transferat de la FCU, în 2022, pentru 1.5 milioane de euro, are o clauză în contract care îi interzice să joace împotriva oltenilor lui Mititelu dacă Gigi Becali nu plătește 100.000 de euro.

Concluziile lui Elias Charalambous, după FCSB - FCU Craiova: „Atunci s-au stricat lucrurile”
FCSB - FCU Craiova 2-1
Concluziile lui Elias Charalambous, după FCSB - FCU Craiova: „Atunci s-au stricat lucrurile”

Frustrat și din această cauză, „o nebunie, dar nu-i problema mea”, dar și din cauza fricțiunilor cu patronul, tot mai frecvente în ultima vreme, Compagno are de gând să părăsească România după ce se va despărți de FCSB.

Andrea Compagno: „Înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”

„Eu nu voi mai juca la altă echipă în România după ce plec de la FCSB. Dacă am ajuns să joc la FCSB, echipa cea mai mare și cu cei mai mulți și mai fanatici suporteri, înseamnă că am atins maximum în fotbalul românesc”, e citat Compagno de Fanatik. Jucătorul născut la Palermo nu exclude o întoarcere acasă, în Italia.

În cele 19 meciuri bifate în acest sezon, el a marcat doar patru goluri. A fost titular de 9 ori, dar integralist numai în două dintre acestea. Per total, italianul are 61 apariții la FCSB și 20 de reușite. Prea puțin pentru Becali, care-i caută deja înlocuitor în străinătate.

Andrea Compagno are contract până-n 2024 cu FCSB, ce include o opțiune de prelungire

Contractul lui Compagno cu FCSB expiră pe 30 iunie 2024, cu opțiune de prelungire pe două sezoane, din partea clubului.

Iar cota sa de piață este cifrată la 2,5 milioane de euro, pe transfermarkt.de. În Superliga a ajuns în iunie 2020, când FCU Craiova l-a adus, gratis, de la echipa italiană Tre Fiori.

Mai puteți citi:

Gigi Becali, implicat într-un accident! A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț și s-a contrazis în declarații: „Păi, nu trebuie să merg la Poliție?!

Florinel Coman, dezvăluiri din convorbirea cu Becali: „I-am scris domnului Stoica. Nu mă cunoașteți de atâta timp?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
RegeleMihail
RegeleMihail  •  13 Noiembrie 2023, 11:36

mda, ce sa zicem. actualmente nu exista echipa care merita sa-l aiba pe Compagno. Nici Clujul nu mai este ce a fost. Poate s-ar potrivii la Rapid... cred ca pleace in Italia la o echipa din subsol si va reusi acolo. Doar sa scape de mizeria de la fcsb.

floridante_ro
floridante_ro  •  13 Noiembrie 2023, 09:51

Pacat,este un fotbalist bun dar nu este ajutat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close