FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

LPF, primă reacție după apariția focarului de COVID de la FCSB: „Așteptăm o anchetă serioasă”

Andrei Cordea a fost testat pozitiv la coronavirus
Andrei Cordea a fost testat pozitiv la coronavirus

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 23:04 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 23:27

LPF a reacționat prin vocea secretarului general Justin Ștefan, după apariția noilor cazuri de COVID-19 de la FCSB. Oficialul Ligii așteaptă o anchetă internă a roș-albaștrilor și îndeamnă la responsabilitate individuală.

  • FCSB are 5 jucători testați pozitiv care nu vor fi în lot pentru meciul cu CS Mioveni (sâmbătă, 20:30): Straton, Șerban, I. Cristea, Oaidă și Andrei Cordea, ultimul fiind anunțat în această seară de Becali.
  • De asemenea, antrenorul Edi Iordănescu are și el COVID și nu va asista de pe bancă la meciul cu CS Mioveni, la fel ca cea mai mare parte din staff-ul tehnic.

„Așteptăm o informare mai clară despre ce se întâmplă acolo. În final, responsabilitatea este a fiecăruia. Nu poate un președinte de club să fie responsabil pentru orice caz de COVID-19 care apare în lot. E clar că trebuie să analizăm ce înseamnă procedura de testare, dar regulamentul nu împiedică cluburile să-și testeze toți jucătorii în fiecare săptămână. 

Nu ar trebui ca jucătorii să fie testați doar atunci când regulamentul impune acest lucru. Așteptăm o anchetă serioasă din partea clubului, să vedem de unde a pornit totul, iar apoi vom vedea dacă această situație s-ar putea repeta și la alte cluburi. Protocolul impus de FRF este preluat de la UEFA, nu s-a schimbat nimic.

O echipă are nevoie de cel puțin 13 jucători, dintre care un portar, pentru a putea participa într-un meci. Meciul se poate amâna o singură dată, iar la a doua amânare se acordă 3-0 la masa verde. Nu s-a mai schimbat nimic în acest sens. Trebuie să vedem dacă este o soluție în acest moment, dar repet, responsabilitatea este a fiecăruia”, a declarat Ștefan, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a cerut să intre în direct: „Cordea a venit pozitiv de la națională”

Gigi Becali, patronul FCSB, a cerut să intre în direct la TV și a dezvăluit încă un caz de COVID în lot: mijlocașul Andrei Cordea.

„Mi-a dat mesaj Becali, vrea să-l sunați”, a spus Ion Crăciunescu în direct la „Fotbal Club”, emisiunea de pe TV Digi Sport. 

Conducătorul roș-albaștrilor a ținut să demonteze ipoteza conform căreia el i-ar fi obligat pe jucători să nu se vaccineze. Sub 10% dintre fotbaliștii FCSB sunt imunizați. De asemenea, Becali a anunțat că Andrei Cordea s-a întors infectat de la națională.

Probleme la FCSB » Edward Iordănescu, colaboratorii săi și doi jucători au COVID-19 + Gigi Becali: „FCSB nu se vaccinează!”
FCSB
Probleme la FCSB » Edward Iordănescu, colaboratorii săi și doi jucători au COVID-19 + Gigi Becali: „FCSB nu se vaccinează!”

Gigi Becali, patron FCSB: „Cordea a venit cu COVID de la națională”

Nu sunt stăpân de sclavi. Nu i-am obligat, fiecare face ce vrea. Ei mi-au cerut părerea, să le explic de ce am spus că vreau să mor decât să fac vaccin! Nu vă mai zic și vouă ce le-am răspuns. Oamenii fac ce vor, numai că ei au înțeles de ce nu mă vaccinez eu.

Nu poate nimeni să ne oblige să băgăm o substanță în noi! Să mă împuște și tot nu fac vaccinul! Dacă cei care nu au vaccin nu sunt testați și mor pe teren, cine răspunde?! Cei nevaccinați sunt testați, nu pot să joace cu COVID-19. Cum Ilie Dumitrescu ne urează nouă sănătate, și eu vă urez vouă sănătate la toți vaccinații. După vreo doi ani o să vedem cine va ura sănătate cui”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

„Cordea a venit de la echipa națională pozitiv”, a încheiat intervenția Becali.

FCSB, afectată de COVID-19

Cum ar putea arăta FCSB cu CS Mioveni: 
99. Vlad - 2. V. Crețu, 4. A. Miron, 55. Vinicius, 33. Radunovic - 27. Olaru, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase - 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 22. V. Gheorghe
Rezerve: 32. Târnoveanu, 6. Haruț, 13. Dumiter, 25. Perianu, 30. Musi, 31. Mamut
Absenți: Straton, I. Cristea, S. Șerban, Oaidă, Budescu, Șut, Cordea (probleme medicale), Panțîru, Fl. Coman, Oct. Popescu, Burlacu (accidentați)

FCSB cere schimbarea protocolului medical! Clubul lui Becali solicită testarea și pentru vaccinați + Singura echipă cu procent de vaccinare apropiat de 100%
CORONAVIRUS
FCSB cere schimbarea protocolului medical! Clubul lui Becali solicită testarea și pentru vaccinați + Singura echipă cu procent de vaccinare apropiat de 100%

Focar de COVID-19 la FCSB înainte de meciul cu Mioveni

FCSB se confruntă din nou cu un focar de COVID-19. Potrivit celor de la Fanatik, după testele pe care fotbaliștii roș-albaștri le-au efectuat în dimineața zilei de joi, alți 2 jucători au fost găsiți pozitivi. Este vorba despre Iulian Cristea și Răzvan Oaidă, 2 jucători importanți în efectivul lui Edi Iordănescu. Informația a fost confirmată pentru GSP.RO de surse din cadrul clubului.

Pe lângă cei doi, Straton și Șerban au fost deja confirmați pozitiv, iar Budescu și Șut sunt izolați preventiv. De asemenea, alți 4-5 jucători sunt așteptați să fie izolați de restul echipei. Cordea e ultimul jucător despre care se știe că a fost testat pozitiv.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Bătălie în 3: vaccinare vs. nevaccinare » Diferențe uriașe între CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB

Andrei Vlad, cel mai slab portar din istoria FCSB! Cifre dezastruoase pentru „Messi al portarilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  15 Octombrie 2021, 10:21

Genial cum le da ordine ciobanul infractor la toti, de la Craciunescu la toti princhindeii de la Gigi Sport :))) Data viitoare ii convoaca la ”palat” „Mi-a dat mesaj Becali, vrea să-l sunați”, a spus Ion Crăciunescu în direct la „Fotbal Club”, emisiunea de pe TV Digi Sport.

legio.sud
legio.sud  •  15 Octombrie 2021, 10:19
Postat de muzzi pe 15 Octombrie 2021, 06:35

cum stie Becali de toate, ca un om mare! acum e si om de stiinta! o sa vedem peste vreo 2 ani! le-a luat mintile astora teoria asta a conspiratiei! vor sa ne omoare astia cand marea majoritate avem datorii la banci inca 20 de ani? oare cat de prosti pot fi iluminatii?

Nu ai cui sa-i explici așa ceva ? Lui gigel … complicat , pt. el doar interesul personal primează , un fariseu .

muzzi
muzzi  •  15 Octombrie 2021, 06:35

cum stie Becali de toate, ca un om mare! acum e si om de stiinta! o sa vedem peste vreo 2 ani! le-a luat mintile astora teoria asta a conspiratiei! vor sa ne omoare astia cand marea majoritate avem datorii la banci inca 20 de ani? oare cat de prosti pot fi iluminatii?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close