FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Costel Gâlcă, agasat de o întrebare despre Gigi Becali: „Când naibii am vorbit cu el?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 18:10

Costel Gâlcă (47 de ani), antrenorul care le-a adus ultimele trofee celor de la FCSB, recunoaște că nu a avut niciodată o relație bună Gigi Becali.  

Gâlcă o antrenează acum pe Vejle, în liga secundă din Danemarca, și vizează la promovare. Formația lui e lider după 18 etape, cu un avans de 3 puncte față de urmăritoarea Fredericia. Tehnicianul spune că e la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul din România.  

„Am văzut meciurile cu Suedia și Spania. Nu mi-au picat prea bine, mai ales că am fost dominați din toate punctele de vedere, însă asta e situația. Atât timp cât nu investim, nici nu vom avea rezultate. Ce mă deranjează cel mai tare e faptul că nu avem un stil de joc. 

Uitați-vă la Suedia, are același stil de joc de decenii, Spania la fel, chiar dacă nu câștigă mereu… Dar merge pe o idee clară! Și noi, în anii 90 avem o echipă națională cu un stil de joc foarte clar, lumea știa cum joacă România”, a declarat Gâlcă pentru Prosport.

Starea lui Gâlcă, deschis să vorbească despre echipa națională, s-a schimbat brusc în momentul în care a fost întrebat dacă a mai discutat cu Gigi Becali: „Când naibii am vorbit cu el? Nici când eram la Steaua nu stăteam de vorbă, îmi vedeam de treaba mea!”.

3 trofeea cucerit Gâlcă din postura de antrenor la FCSB: un titlu, o Cupă și o Cupă a Ligii

Vezi și: 

VIDEO Marius Șumudică, scandal monstru în Turcia, cu semne obscene: „Nu am făcut asta pentru a-i provoca!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  09 Decembrie 2019, 19:19

"Suedia, are același stil de joc de decenii" - fara constatarea lui Galca eram pierduti !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează