FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Florin Tănase: „Mai avem lucruri de îmbunătățit pentru a arăta ca o campioană”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 22:47

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Florin Tănase (25 de ani) a făcut un meci extrem de solid contra Craiovei, reușind să înscrie golul de 3-1. La final, mijlocașul ofensiv a vorbit despre șansele echipei la titlu. 

„Vom vedea în următoarele meciuri dacă ne-am revenit. Aceste reușite ne vor da încredere. Cred că mai avem multe lucruri de îmbunătățit pentru a arăta ca o echipă care merită să fie campioană. Era greu de crezut că vom marca patru goluri, dar ne bucurăm că azi am reușit să facem acest lucru. 

Cu siguranță că putem repeta această evoluție și în derby-ul cu CFR Cluj de etapa viitoare. Dacă vom câștiga și cu CFR, vom avea șanse la titlu. Dacă vom pierde, e foarte greu”, a spus Tănase, la Look Sport.

+3 FOTO

Vezi și: 

FCSB - CRAIOVA 4-1 // FOTO + VIDEO O făcură de Oaidă! Repriză secundă dezastruoasă a oltenilor, iar CFR Cluj poate profita

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează