FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Gigi Becali, entuziasmat: „Am jucat în stil de mare echipă” » A făcut în direct la TV calculele la titlu + supărat pe Ionuț Vînă

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 23:04

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre succesul entuziasmant cu CS Universitatea Craiova, scor 4-1, și a făcut calculele la titlu.

„Dacă CFR pierde la Mediaș, iar noi batem la CFR Cluj, trecem pe primul loc! Voi omiteți un lucru important. Faultul lui Nițu asupra lui Olaru era de «roșu», i-a spart fața. Trebuia să-i dea cartonaș roșu. Arbitrii trebuie să înțeleagă unele lucruri.

Sunt foarte bucuros că FCSB a jucat în stil de mare echipă! Eram îngrijorat. Azi am făcut presing sus, am fost în formă maximă. Să vedem dacă vom juca și cu CFR Cluj la fel. Totuși, avem probleme în apărare. Vlad n-a greșit la gol, eu zic că e vina lui Panțîru la gol. Are doar o mică vină”, a declarat Becali. 

Becali l-a criticat pe Vînă: „Dacă nu ești atent, «la revedere»!”

Gigi Becali a vorbit apoi despre remarcații din victoria cu Craiova. Latifundiarul n-a ezitat să-l taxeze pe Ionuț Vînă, fotbalistul înlocuit de Vintilă în minutul 70, după ce fusese introdus în prima repriză, în locul accidentatului Olaru. 

„De ce să fac schimbări la pauză dacă merge bine echipa? L-ați văzut pe Vînă? A dat două pase la adversar, de asta a fost schimbat. Două astfel de pase te curăță! Dacă nu ești atent și dai pase la adversari, «la revedere!» .

Oaidă e jucătorul care era înainte. Nu-l mai recunoșteam. Sunt bucuros pentru Tănase, sunt bucuros că și-a revenit Coman. Sunt bucuros pentru că îmi revine echipa. Petre va avea șanse, dar acum e important să joace fotbaliștii care sunt în formă maximă. Eu cred că el va fi un mare atacant, dar la ora asta nu-i foarte bine pregătit. Nu cred că am greșit cu el”, a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

„La ora actuală, CFR Cluj e campioană în proporție de 80%. Noi avem șanse de 20%” - Gigi Becali

FCSB - CRAIOVA // Ciocnire dură între Nițu și Olaru

Minutul doi al partidei de pe Arena Națională a adus ciocnirea dură dintre olteanul Luis Nițu și Darius Olaru. Cei doi au urmărit o minge și s-au ciocnit în aer, Luis Nițu izbindu-l violent cu capul în zona ochiului stâng pe mijlocașul celor de la FCSB. 

Ambii au avut nevoie de intervenția medicilor, iar Nițu și-a revenit primul. Dacă atacantul Craiovei a continuat partida, nu același lucru s-a întâmplat cu Darius Olaru. Comoționat serios și deloc în apele lui, Darius Olaru a fost consultat de medici. A revenit pe teren preț de câteva minute, însă starea nu i-a permis să continue partida. A fost înlocuit cu Ionuț Vînă și transportat la spital. 

Arbitrul Istvan Kovacs a dictat lovitură liberă pentru FCSB, dar nu i-a acordat nici măcar cartonaș galben fotbalistului olten. 

+3 FOTO

Vezi și: 

FCSB - CRAIOVA 4-1 // FOTO + VIDEO O făcură de Oaidă! Repriză secundă dezastruoasă a oltenilor, iar CFR Cluj poate profita

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (75)
giftuitul.gigist
giftuitul.gigist  •  09 Martie 2020, 11:47

Prostii se cred vulturi!???... vad ca cooperativa gigista functioneaza din plin si ***!.... ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Martie 2020, 10:30

Poazonel, ești obositor... Nimic despre debutul fulminant al FC D 1948 SA în playout? Că azi ai luat-o de dimineață cu... fortifiantele...

felix_grandet
felix_grandet  •  09 Martie 2020, 10:27
Postat de jack_the_stripper pe 09 Martie 2020, 09:47

Supărare mare printre anti-steliști... N-a fost deloc „în stil de mare echipă” dar Steaua (provizoriu numită FCSB) a măturat pe jos cu bieții olteni ce visau la titlu (!?!). Un scor de 10-3 n-ar fi mirat, că ocaziile au abundat la poarta bietului Pigliacelli. E drept, obișnuitele bâlbe din apărarea stelistă ar fi putut costa scump. Dar am văzut, mai mult ca în alte meciuri, că există și joc colectiv, nu numai sclipiri ale unuia sau altuia. Mai e mult până departe, dar mai sunt speranțe. Și nu numai la titlu... Îmi doresc o semifinală de cupă cu FC D 1948 SA, ca să întristăm de două ori coregrafii, și să le dăm lui Vali Lazăr & co. Motiv de înecat amarul, că văd că au făcut repetiție la hotel, la Iași...

Ati invins 'batuta de serviciu' si ai prins curaj. Si eu vreau semifinala cu FC FCSB! Sia te vad ce vei mai spune duminica viitoare, dupa meciul cu CFR! Ca azi ai baut zer, esti tare! Mai ai de strans 12/24. Acum e acum!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează
Close