FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

EXCLUSIV Mihai Rotaru a scos banii și ia două măsuri radicale, pentru a depăși complexul FCSB » Testare antidoping pentru toți jucătorii liderului!

Mihai Rotaru vrea să câștige cu orice preț meciul cu FCSB +7   FOTO
Mihai Rotaru vrea să câștige cu orice preț meciul cu FCSB

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021 13:17 / Actualizat luni, 29 martie 2021 13:51

Duminică, 4 aprilie, FCSB și CS U Craiova se vor înfrunta în penultima etapă a sezonului regular din Liga 1. Pentru a depăși complexul „roș-albastru” din deplasare, oltenii vor folosi un alt mijloc de transport spre Capitală față de cel de la duelurile anterioare și solicită ca fotbaliștii liderului să fie supuși testărilor antidoping. 

  • FCSB - CS U Craiova se va juca duminică, 4 aprilie, de la ora 20:30, pe „Arena Națională”.

După promovarea în Liga 1 din 2014, Craiova a vizitat-o pe FCSB în campionat de 10 ori. Iar bilanțul oltenilor este dezastruos: 9 înfrângeri, un singur egal, golaveraj 8-25. Pentru a trece de acest complex pe care-l au în fața „roș-albaștrilor” în deplasare, „juveții” vor merge la București cu un alt mijloc de transport. Nu vor mai lua trenul, ca la precedentele deplasări, ci vor zbura cu avionul spre Capitală.

Craiova vrea testare anti-doping pentru FCSB

În plus, potrivit informațiilor GSP.ro, formația patronată de Mihai Rotaru va face o solicitare pentru ca Agenția Națională Anti Doping să efectueze o testare antidoping la echipa roș-albastră. Oltenii vor două seturi de teste. Unul la finalul partidei, când câte trei jucători de la fiecare echipă ar putea fi testați, și unul la baza de pregătire de la Berceni, craiovenii cerând ca toți fotbaliștii echipei lui Petrea să fie testați.

La meciuri, echipa care solicită testarea antidoping este cea care suportă costurile. Oltenii sunt însă dispuși să le achite și pe cele de la baza lui FCSB, în caz că ANAD va da curs solicitării lor. 

Formă bună pentru FCSB și CS U Craiova

Înainte de acest meci, ambele echipe au un moral excelent. Atât FCSB, cât și Craiova vin după 5 meciuri cu succes. Bucureștenii au câștigat de 5 ori în campionat, iar oltenii de 3 ori în Liga 1, o dată în Cupă și cel mai recent într-un meci amical cu Farul, disputat sâmbătă, 27 martie. 

Scorul final a fost 2-0, grație unei „duble” reușite de atacantul Ivan Mamut.

4-1s-a încheiat ultimul meci direct jucat între FCSB și Craiova pe terenul bucureștenilor

Clasament Liga 1: FCSB și Craiova, pe podium

Înainte de acest meci, FCSB este liderul Ligii 1, cu 63 de puncte acumulate în 28 de etape. Craiova este pe 3, cu 56 de puncte.

VIDEO. Sfat pentru Octavian Popescu de la FCSB: „Să aibă grijă! Bucureștiul fură proștii!”

Mai multe știri din Liga 1:

Lovitură cruntă pentru FCSB » Gigi Becali anunță cât va sta Florinel Coman pe tușă după accidentarea de la „națională”

Cursă contra cronometru pentru fanii lui Dinamo » De câți bani mai au nevoie pentru licență + Ințiativă nouă pentru a micșora datoria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
cornelcc
cornelcc  •  30 Martie 2021, 00:19
Postat de zorrozabal pe 29 Martie 2021, 17:50

Inseamna ca nu ai vazut declaratia lui Balaj,ca e foarte greu de depistat dopajul prin ozonificarea sangelui!

Bravos! Si crezi ca inventara oltenii un agregat de depistare a oxigenului pidosnic? Sau vine unul "special" de la Kiev, trimis de ***? La cele trei meciuri ale nationalelor s-a/se va face "control"? Sau trebuie sa ceara ala, idolul ***, Magaoaie ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Silvio
Silvio  •  29 Martie 2021, 21:14
Postat de cata23 pe 29 Martie 2021, 19:20

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cata23
cata23  •  29 Martie 2021, 19:20
Postat de adriann_ pe 29 Martie 2021, 18:30

Ah, postachele silvio si-a mai tras un nou cont si acum se cree mai uscat, mai curat, mai liber sa posteze aceleasi 2-3 template-uri obosite :))) Chestia e ca tura trecuta cand s-a cerut control antidoping la fcsb Morutan a disparut subit din lot. "Coincidenta", la U21 fara "miracolele" lui Neubert il vedem ca lesina dupa o repriza, asta in timp ce la fcsb zburda 90 de minute. Sa vedem acum la meciul cu Craiova daca dispare sau nu Moriutan din lot si daca rezusta pe teren un meci intreg, in caz ca nu dispare :))) Vorbim pe urma.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează