FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - CRAIOVA // Bozhidar Chorbadzhiyski, primul jucător plecat de la FCSB, a spus de ce nu s-a impus la echipa roș-albastră + mesaj pentru românii de la Ludogoreț

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 15:24

Fundașul bulgar Bozhidar Chorbadzhiyski (24 de ani) a plecat deja de la FCSB și s-a întors la ȚSKA Sofia. 

Bozhidar Chorbadzhiyski, pentru care FCSB trebuia să achite 300.000 dacă l-ar fi păstrat, a vorbit în presa din Bulgaria despre aventura sa în Liga 1 și despre planurile de viitor. 
 

Nu m-am putut impune clar în fața șefilor de la Steaua. Așa că am revenit la locul pe care mereu l-am considerat acasă. Sunt jucătorul lui ȚSKA Sofia și sunt gata să ajung. Nu caut un adăpost, așa cum am citit. Nu sunt o persoană cu probleme, am deja o casă. Sper ca după sărbători să vorbim despre viitorul meu.  

Dacă sunt oferte pentru mine? Nu am discutat cu niciun club. Nu am dreptul să joc pentru alt club. Ar fi al treilea din sezon. Dacă puteam, aș fi continuat în străinătate. Dar nu e adevărat că nu vreau să fac parte din lotul lui ȚSKA. Probabil voi sta aici până la vară. Vreau ca toți fanii să știe că vom face tot ce putem pentru a o duce pe ȚSKA acolo unde îi e locul.  Echipa este din ce în ce mai puternică. Putem s-o prindem pe Ludogoreț. Orice se poate întâmpla în fotbal”, a declarat Bozhidar Chorbadzhiyski pentru sportal.bg. 

Chorbadzhiyski era împrumutat până la finalul sezonului, dar nu s-a impus și a plecat mai repede. A jucat patru meciuri pentru FCSB, în toate competițiile. 

După 20 de etape din prima ligă din Bulgaria, Ludogoreț are 48 de puncte și e lider, iar ȚSKA Sofia este pe 4, cu 39 de puncte.

MATCH PREVIEW FCSB - CRAIOVA

Citește și:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
kratosdoom
kratosdoom  •  22 Decembrie 2019, 18:22
Postat de steauanuefcsb pe 22 Decembrie 2019, 18:20

fcsb e o gluma proasta, orice asemanare cu Steaua e pur intamplatoare.

da,de aia discuti non stop de Steaua din liga 1 si stii si ce a mancat becali dimineata,pentru ca nu te intereseaza Steaua din liga 1. ha ha ha. repet,stai sa se desfiinteze si mizeria aia din vitan barzesti si o sa dispara si cei ca tine. dupa ce a disparut rapid erau zero aici pe gsp,dupa ce dispare vitan barzesti o sa fiti si voi zero pe gsp.

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  22 Decembrie 2019, 18:20

fcsb e o gluma proasta, orice asemanare cu Steaua e pur intamplatoare.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Decembrie 2019, 17:59

Ce de discuții pentru o situație prezentă peste tot: un jucător e împrumutat, nu dă satisfacție și se întoarce la clubul de care aparține. Ori, Bojidar Ciorbagiiski (că așa se transcrie în română numele lui) ar fi fost bun cel mult la FC D 1948 SA, nu la o echipă care se bate la titlu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează