FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

Sorin Cârțu, încrezător înainte de FCSB - Craiova: „Această partidă va fi diferită de toate celelalte” + Schimbarea stadionului l-a deranjat

Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova
Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 12:02 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 12:47

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele Universității Craiova, a fost dezamăgit de schimbarea stadionului care va găzdui meciul dintre FCSB și „juveți”. Derby-ul etapei se va juca la Giurgiu, pe „Marin Anastasovici”.

  • FCSB - Craiova se dispută duminică, 4 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, DigiSport 1 și Telekom Sport 1

Vineri, 2 aprilie, s-a decis ca derby-ul dintre FCSB și Craiova să se mute de pe „Arena Națională” la Giurgiu. Motivul este unul incredibil: cel mai mare stadion al țării nu a putut fi utilizat din moment ce cubul (n.r. - tabela de marcaj suspendată deasupra mijlocului terenului) a fost coborât de către cei care se ocupă de mentenanța stadionului, iar apoi nu a putut fi ridicat.

Schimbarea le-a dat peste cap planurile oltenilor, care au făcut deplasarea la București cu avionul astfel încât fotbaliștii să fie în cea mai bună formă la ora meciului. Pe deasupra, Sorin Cârțu plănuia să urmărească partida din tribune, dar a renunțat la idee.

Sorin Cârțu: „E greu și pentru noi”

„Am vrut să merg, mi-am aranjat toate lucrurile să merg la București, dar când am auzit că s-a schimbat... să plec la 11 noaptea de la Giurgiu cu mașina? Am și eu o vârstă. E greu și pentru noi, cum am organizat deplasarea. Echipa a mers cu avionul la București, pentru a fi cât mai proaspeți jucătorii, am încercat să le oferim cele mai bune condiții. Dar te cazezi la București și după aia pleci la Giurgiu, 80 de kilometri”, a spus președintele „juveților”.

Sorin Cârțu: „Această partidă va fi diferită de toate celelalte”

„Avem obligația să ne prezentăm și să încercăm un rezultat pozitiv. E diferență mare de puncte și e un prilej să ne mai apropiem. E un meci special și obligația e să dai totul. Koljic a făcut deplasarea, depinde ce a discutat Marinos cu el, ce responsabilități își asumă fiecare, în niciun caz nu poate să joace de la început, dar e bine să intre, tragem speranțe pentru viitor. 

Discutam cu el (n.red.- cu Marinos Ouzounidis), îi spuneam că am credința că această partida va fi diferită față de toate celelalte. Simt o organizare mai aproape de ceea ce ar trebuie să facem, plus calitățile jucătorilor... A început să-și impună filosofia. E adevărat că ambele echipe pot să câștige. Play-off-ul va fi decisiv, dar e foarte important cum te prezinți acolo, dacă e diferența mai mică sau mai mare de puncte”, a adăugat Cârțu la emisiunea „Digisport matinal”. 

1 puncta obținut Universitatea Craiova împotriva lui FCSB în cele 10 meciuri disputate în deplasare. Oltenii au pierdut de 9 ori!

FCSB - Universitatea Craiova, echipe probabile:

FCSB: 99. A. Vlad - 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 4. A. Miron, 33. Radunovic - 20. Vînă, 26. Oaidă, 11. Moruțan - 37. Oct. Popescu, 10. Fl. Tănase, 27. Olaru 
REZERVE: 1. Straton, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 16. Nedelcu, 18. Soiledis, 21. Buziuc, 25. Perianu, 89. Șut 
ABSENȚI: Fl. Coman, L. Filip (accidentați) 
ANTRENOR: Toni Petrea

CRAIOVA: 13. Pigliacelli - 18. Șt. Vlădoiu, 4. Bălașa, 23. M. Constantin, 5. Vătăjelu - 8. Mateiu, 16. Nistor - 28. Câmpanu, 10. Cicâldău, 17. Baiaram - 9. A. Ivan 
REZERVE: 1. L. Popescu, 2. Papp, 14. Ofosu, 19. Koljici, 22. Bărbuț, 24. Kamara, 26. Acka, 29. Bic, 33. Căpățână 
ABSENȚI: Bancu (suspendat), Screciu (accidentat). M. Roman II (indisponibil) 
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

Citește mai multe știri despre FCSB - Craiova:

„Înțepături” înainte de FCSB - Craiova: „Se plâng de 5 luni că e Koljic accidentat”

FCSB - Craiova, prin ochii unui fost antrenor al ambelor echipe: „Acestea sunt avantajele”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gintonic
gintonic  •  06 Aprilie 2021, 14:20
Postat de firaldo pe 04 Aprilie 2021, 16:16

Aceasta partida o sa fie diferita, o sa tragem chiar un șut pe poarta, dar mai încet asa sa nu se supere nea Jiji pe noi.Pozitia ghiocelului.

Cata dreptate ai avut!... ce minte stralucita!... mai rar asa specimen si tu si cel care ti-a dat like!

leu.mr
leu.mr  •  04 Aprilie 2021, 22:26

Intr-adevar acei 80 km i-au stors de puteri pe olteni... :))

fairplayromania
fairplayromania  •  04 Aprilie 2021, 18:36
Postat de firaldo pe 04 Aprilie 2021, 16:16

Aceasta partida o sa fie diferita, o sa tragem chiar un șut pe poarta, dar mai încet asa sa nu se supere nea Jiji pe noi.Pozitia ghiocelului.

Eu am incredere în arbitru....pro fcsb ! Smechereşte.... faulturi dure ne sanctionate + 11 metrii la Tănase. Eventual o eliminare nu ar strica :):) Dacă Rotaru îşi bate joc de Craiova, de ce nu ar face-o si Becali ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează