FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // VIDEO „A pierdut Bogdan Vintilă vestiarul?” » Ce răspuns a putut să dea Tănase :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 18:48

FCSB - CRAIOVA // Florin Tănase (25 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost protagonistul unui moment amuzant în conferința de presă susținută astăzi de vicecampioana României înaintea partidei cu formația din Bănie.

  • FCSB și CS Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, 8 martie, de la ora 20:30, în derby-ul etapei cu numărul 2 din play-off-ul Ligii 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

În contexul transferului abrupt al lui Cristi Bălgrădean la rivala CFR Cluj, Tănase a fost întrebat dacă tehnicianul Bogdan Vintilă „a pierdut vestiarul”.

„Decarul” roș-albaștrilor a răspuns în stilul caracteristic: „Păi, ce, dânsul e contabil? Nu e contabil. N-are de unde să știe cât mai au jucătorii contract. Dânsul doar antrenează”.

Tănase, detalii despre fuga lui Bălgrădean: „Avea deja geanta pe umăr când ne-a anunțat”

Tănase nu l-a iertat pe Cristian Bălgrădean (31 de ani), portarul care a părăsit-o pe FCSB pentru a semna cu CFR Cluj. 

„Am rămas și noi surprinși. Totuși, acest lucru n-a afectat atmosfera din echipă. Fiecare își alege drumul în viață, dar trebuia să ne anunțe și pe noi. Eu am aflat că pleacă atunci când avea deja geanta pe umăr.

Nu i-am urat baftă. El nu ne-a spus în vestiar cu ce echipă a semnat. Ne-a spus doar că a semnat cu altă echipă, atât”, a mai spus Tănase.

VIDEO // Match Preview FCSB - Craiova

VEZI ȘI:

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // Ilie Poenaru, discurs fără precedent: „Ce facem, fraților? Cum să nu te simți furat? Jucăm 11 contra 14!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
2674698209236806
Zoltan Pop  •  08 Martie 2020, 05:10
Postat de clujcampion pe 07 Martie 2020, 20:53

"Eu am aflat că pleacă atunci când avea deja geanta pe umăr". Si noi am aflat ca la *** exista unu lemn tanase atunci cand ti-ai rupt prima data picioru intr-un fir de iarba :)))

Vezi ca acoperisul e tras ..nu mai cazi ca in bazin la adiere de vint doar daca oltenii nu trag niste bashini...

maccsero
maccsero  •  07 Martie 2020, 23:03

Și Vintilă e cu geanta pe umăr.

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  07 Martie 2020, 21:53

Tase , bazinu-i pregătit pentru 5 meciuri . Aruncă-te , că ți se va da ..***.. . De-aia nu te vrea nimeni de afară , că văd și ăia că ești un trișor *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează