FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // VIDEO Cristi Bălgrădean: „A venit anul nostru să câștigăm titlul” + „Nu-mi convenea să stau rezervă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 10:47

Cristi Bălgrădean (31 de ani), portarul lui FCSB, a vorbit înaintea meciului împotriva Craiovei, în cadrul unei conferințe de presă.

  • FCSB - Craiova se joacă duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, în etapa #22 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

„Este un meci foarte important pentru noi și suntem pregătiți 100% pentru a câștiga cele 3 puncte. Am jucat acolo un an și jumătate, știu cum se pregătesc oltenii pentru un meci contra Stelei.

Sunt de ceva timp aici și cred că a venit și anul nostru să câștigăm titlul. Fiecare jucător își dorește să joace cât mai mult. Normal că nu-mi convenea să stau rezervă, însă am respectat decizia antrenorului și mi-am așteptat rândul”, a declarat Bălgrădean.

VIDEO // Match Preview FCSB - Craiova

VEZI ȘI:

EXCLUSIV » Sondajul GSP prezintă în premieră cele mai tari statistici despre românii pasionați de sport: de la pariuri la sursele de informare și nivelul de activitate fizică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
suporterucv
suporterucv  •  22 Decembrie 2019, 00:20

Nu-l veti castiga nici editia asta, stati linistiti. Tot locul 2 va apartine (asta daca nu-i plateste Niculae pe aia de la Astra).

605725500240532
Florina Mircea  •  22 Decembrie 2019, 00:05

Oare de ce vorbesc tot aceia care sint stelisti doar cu numele???De ce nu vad parcursul bun al echipei???E tare greu sa concepi ca STEAUA=FCSB???

raul4steaua
raul4steaua  •  21 Decembrie 2019, 20:47
Postat de taquitos pe 21 Decembrie 2019, 17:18

Va chinuiti de 4 ani SA FURATI un titlu!! Arbitrajele voastre sunt janice iar adversarii sunt martelati sistematic!! Asta-i Romania de azi, acoperiții ca Burleanu și gigi dictează ca pe mosia primita de la mamaele lor, da-r-am cu pamant pe ei!

Daca era cum zici tu eram de mult campioni, dar asa e cand sunteti spalati pe creier de teoriile conspiratiei

Vezi toate comentariile (14)
Comentează