FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Vintilă, colaborare pe viață cu Becali : „Nu-l dau niciodată afară pe Bogdan Vintilă! Vreau să vină și la înmormântarea mea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 09:02

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul lui FCSB, și-a declarat admirația față de Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul roș-albaștrilor din luna august a acestui an.

„Dacă îl am pe Vintilă - și nu o spun din curtoazie - nu mă mai interesează niciun antrenor din lume. Nici Mourinho. Atât de mult mă încântă. Vintilă e primul antrenor care nu va pleca de la Steaua. E primul antrenor pe care nu îl dau niciodată afară, indiferent pe ce loc ar fi. 

Îl iubesc prea mult. De ce? Are atât de multă ascultare, în sens duhovnicesc, și este atât de înțelept, încât nu cred că nu va lua campionatul. Toată viața lucrez cu el, 25 de ani. Omul Vintilă pentru mine contează. Până la adânci bătrâneți lucrez cu el. Eu când o să mor, la înmormantarea mea vreau să vină el", a spus Becali, la Look Plus.

Match Preview FCSB - Craiova

VEZI ȘI:

FCSB - CRAIOVA // Se răzbună Florinel Coman? De ce vrea atacantul să-i închidă gura lui Pițurcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
viss_67
viss_67  •  22 Decembrie 2019, 22:35

offf postacilor:(( in viața de zi cu zi sunteți neicanimeni

jaruan
jaruan  •  22 Decembrie 2019, 19:12

Iar e gol stadionul, nici naiba nu tine cu clona asta de nimic fcfcsb

105662257060988
Eugen Qy  •  22 Decembrie 2019, 17:21
Postat de rooster_adevarat pe 22 Decembrie 2019, 09:48

Ofera-i satisfactia asta sa vina cat mai degraba la inmormantarea ta ciobane !!

Probabil isi simte `sfarsitul aproape ... Oricum ciobanetele da inca o dovada de perversitate si anume :"e prea ascultator in sens duhovnicesc ca sa nu ia CAMPIONATUL". Ha hahaha hehe, adica daca nu ia Campionatul, cu toate sforile trase de stapanul lui, inseamna ca, Vintila nu e suficient de ASCULTATOR -binenteles in sens DUHOVNICESC- si deci MERITA SA FIE ELIMINAT din minunata schema de conducere, a pseudo-echipei lui gb !!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close