FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

Nici Tănase n-a scăpat » Ce i-a transmis Gigi Becali căpitanului de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 08:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 08:51

FCSB a remizat pe terenul lui CS Mioveni, 1-1, iar rezultatul a creat tensiuni în vestiarul roș-albaștrilor.

La finalul partidei, Florin Tănase s-a declarat nemulțumit de ce se întâmplă la echipă, criticând schimbările, iar Gigi Becali a intervenit rapid. După ce l-a criticat pe Andrei Burlacu, patronul FCSB și-a îndreptat atenția către căpitanul echipei, pe care l-a tras la răspundere pentru declarațiile oferite.

Toate detaliile despre negocierile Omrani - FCSB: „Poate semna la orice oră”
FCSB
Toate detaliile despre negocierile Omrani - FCSB: „Poate semna la orice oră”

Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Florin Tănase

„Asta e, dacă așa e caracterul jucătorului. Nu poți schimba caracterul jucătorului. Dacă Tănase e căpitan, el trebuie să tragă echipa după el, să le zică că trebuie să mai marcheze.

Dacă asta e opinia lui, ce să-i fac? Cum a fost? Opinia lui sau a mea? Face el? Dacă era el patron, îl băga, era în lot. Ca să nu mai întrebați, vă spun eu. Eu fac lotul și Keșeru nu e în lot, care-i problema?”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

VIDEO Tănase a izbucnit după CS Mioveni – FCSB

 

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, a răbufnit la finalul partidei. A acuzat numeroasele schimbări - atât de jucători, cât și de sistem - din timpul partidelor și a declarat că echipa avea nevoie azi de Claudiu Keșeru, scos din lot la ordinul patronului.

E o mare dezamăgire. Când trebuia să câștigăm și să punem presiune pe CFR, n-am făcut-o. La fel ca și în meciul cu FCU Craiova (n.r. 2-2). Din păcate, ne încurcăm la aceste meciuri cu echipe din subsolul clasamentului și e păcat pentru munca depusă. Eram aproape de CFR, dar din păcate nu reușim, atunci când e mai important, să câștigăm. Aceste meciuri te ajută să câștigi campionatul. E o relaxare la noi, ne credem învingători înainte de meci, deși am discutat că vom avea un joc dificil... n-am jucat ce trebuia!
- Florin Tănase

Citește și: 

Gigi Becali s-a certat în direct cu Ilie Dumitrescu din cauza unui jucător de la FCSB: „De ce, că vrei tu? Nu ai logică!”

Becali îi face vânt unui jucător după 1-1 cu Mioveni: „La revedere! Gata, m-am convins”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
trader
trader  •  20 Februarie 2022, 13:53

În contextul actual FCSB nu are cum să câștige campionatul. Jucătorii sunt speriați și de umbra lor, păcat de unii care sunt talentați și cu experiență și nu sunt lăsați să joace. Iar slujitorul(?) Domnului, Gigi, are anii de pensie și încă nu a conștientizat ce slab poate fi. Să ne înveselim puțin, de data asta cu câteva din perlele lui: "Dacă marcăm un gol la început, pe urmă putem să jucăm și la 0-0"; "Am vorbit zilele trecute cu mai mulți parteneri de afaceri. Oameni serioși, din lumea interlopă"; "M-am certat și cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut ***, eu l-am făcut zdreantă, dar nu ne-am insultat"; "Eu în tinerețe eram amfitrion pe oriunde mă duceam"; "După meciul cu Ajax, se ridică și silenzio, și stampa, și tot";"O să vină maxim doi jucători: Chiricheș, Chipciu și încă unul"; "Maseuza am fredonat-o eu. Pentru că îmi place foarte tare" (Gigi Becali, referindu-se la imnul Franței "La Marseillaise").

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua9706
steaua9706  •  20 Februarie 2022, 11:09

Faza aiurea e ca ia locu doi si ne facem de ras in europa, locu 6 era bine, stateam linistit. Fara antrenor si europa nu mai faci nici bani, nea Gigi, ti-o spun cu toata bunavointa, ca e duminica azi!

freddy
freddy  •  20 Februarie 2022, 11:07
Postat de wearethechampions pe 20 Februarie 2022, 09:57

Steaua e clubul armatei prostovane. Gigi n-are nici o treba cu Steaua. Doar voi va visati Stelisti cand de fapt sunteti doar niste amarati de fecesebisti.

Da ma. Bine. Sa ramana Steaua armatei in B pana se termina razboiul. Ai dreaqu prosti cu talpanu vostru. Sectia aia de fotbal sa plece pe front mai bine. Esti mai prost ca mm.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează