FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

FCSB, criticată în direct: „Glumă, glumă, dar nu jucăm nimic! Ăsta nu e jocul Stelei, nu e joc de campioană”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 12:49 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 13:09

Ilie Stan a analizat prestația celor de la FCSB în egalul cu. CS Mioveni, 1-1.

Fostul antrenor al echipei roș-albastre este de părere că FCSB trece printr-un moment slab, după victoria chinuită contra Chindiei, 3-2, și egalul cu Mioveni, 1-1.

Toate detaliile despre negocierile Omrani - FCSB: „Poate semna la orice oră”
FCSB
Toate detaliile despre negocierile Omrani - FCSB: „Poate semna la orice oră”

Ilie Stan critică jocul prestat de FCSB

 „FCSB continuă această formă slabă de la meciul cu Chindia. A câștigat, dar ați văzut cum a câștigat. A revenit de la 0-2... Glumă, glumă, dar ce facem? Nu jucăm nimic. Asta ar trebui să le dea de gândit tuturor. Ăsta nu este nu este jocul Stelei! Nu este jocul unei echipe care să-şi dorească, prin atitudine, să ajungă să fie campioană. 

Și Gigi spunea aseară «Bă, ai 1-0, du-te şi dă 2-0, 3-0 şi după aia să  joace fiecare pentru el». Ai văzut, iei mingea, driblezi, pierzi mingea, și stai. Nu se poate!

Şi când joci contra unei echipe din punct de vedere defensiv, cum CS Mioveni, este greu să mai revii dacă te egalează.  În joc nu se vede nimic. Nu vezi organizare ofensivă, nu vezi o posesie progresivă, nu vezi agresivitate sau un presing avansat. Apoi, cu aceste schimbări de sistem, tot timpul din 4-2-3-1, în 4-3-3,  în 3-4-3...

Mă doare şi pe mine sufletul pentru că e vorba de FCSB. Am fost acolo şi mi-aş dori să câştige campionatul după atâta timp. Dar acum, la ceea ce oferă FCSB în ziua de azi, e foarte greu să emită pretenţii la câştigarea campionatului”, a declarat Ilie Stan în emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO Tănase a izbucnit după CS Mioveni – FCSB

 

Citește și: 

Gigi Becali s-a certat în direct cu Ilie Dumitrescu din cauza unui jucător de la FCSB: „De ce, că vrei tu? Nu ai logică!”

Becali îi face vânt unui jucător după 1-1 cu Mioveni: „La revedere! Gata, m-am convins”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
legio.sud
legio.sud  •  20 Februarie 2022, 16:10

Nea Ilie , nea ilie crezi ca te pricepi ? Dacă aveai pretenții din astea spuneai ca la nea GG este vopsitorie sa facă și el un ban , a și repetat aseară după meci ca el nu mai bagă bani el trebuie sa scoată , nici Tavi nu mai cade cum cădea ca ii scade cota ( a fost prelucrat de fratii machidoni ) , asta este fără bafta chioara , omenii , arbitri este greu … uff !

1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  20 Februarie 2022, 14:43

Becali se sabotează singur Sa vezi că Ianus și Octavian vedetele de milioane trag la poartă de parcă erau rugbiști iar Tănase de parcă învață acum fotbal dar este tare în declarații,Șerban o catastrofa in devenire alerga că un bezmetic

albalbastru72
albalbastru72  •  20 Februarie 2022, 14:32

Stan asta nu a rupt inima tirgului la fotbal dar vad ca nu e coerent nici in ce spune:zice ca asta nu e jocul Stelei si ca il doare inima de fcsb ca si el a fost acolo...nea Ilie fir-ar mama ei de tuica,mai las-o ca uite ce prostii spui.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează