FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Basarab Panduru și Gabi Balint, necruțători cu oltenii: „N-au echipă de primele două locuri! Am spus vreodată altceva?”

FCSB - CS U Craiova 3-2 // FOTO: Cristi Preda
FCSB - CS U Craiova 3-2 // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 22:48

CS U Craiova a pierdut un nou derby, oltenii fiind învinși de FCSB, 2-3, într-un deznodământ identic meciului din finalul sezonului regulat, când roș-albaștrii s-au impus cu același scor.

Basarab Panduru și Gabi Balint consideră că CS U Craiova nu are forța necesară pentru a fi implicată în lupta la titlu.

„Am spus eu vreodată că cei de la Craiova au șanse la titlu? N-au echipă de primele două locuri! Primul „11” al Stelei e mai bun decât cel al Craiovei, s-a văzut asta”, a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

De aceeași părere a fost și Gabi Balint, aflat în studioul TV Digi Sport: „Cred că rezultatul a fost meritat. Craiova atât poate în momentul de față”, a spus fostul mare jucător al Stelei.

Calcule la titlu

Victoria e una vitală pentru FCSB, cele trei puncte menținându-i pe roș-albaștri în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu sunt acum infime. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește aici cronica partidei FCSB - CS U Craiova 3-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  01 Aprilie 2019, 16:31
Postat de alexzece pe 01 Aprilie 2019, 02:58

Toate ca toate, dar CSU nu e adevarata Stiinta, prazare. Dar voi sunteti olteni, nu inteligenta e punctul vostru forte...nu ca aveti vreunul.

Oltenia, eterna Clona-Nova, un cantec are astazi si-n priviri, hai Universitatea, hai Craiova, tu campioana unei mari hotii! La FRF-ul cel corupt se-nchina si face juramant pe viata azi Olguta Vasilescu, hoata ce batrana, prietena lui Dragnea cel Viteaz. Tot ce avem noi n-am facut prin truda ci am trait din mila si pomeni, pentru Craiova PSD asuda, suntem olteni adica pesedeni!

dybala21
dybala21  •  01 Aprilie 2019, 11:37
Postat de observator_federal pe 01 Aprilie 2019, 03:13

Nea Panduru, Nea Panduru, ți s-a bătătorit kouru de când "faci frumos" pentru Gigi Becali... Cu Martic în locul lui Donkor, Fîcîsîbul (altfel excelent pregătită pentru meciul de azi - renarcatul zilei Tănase, cu 10 aterizări de mare finețe) nu făcea nimic în meciul ăsta... Iar sunteți la mâna Craiovei? De ce ar bate Universitatea (iar) Clujul, pentru echipa lui Gigi, Meme și Duckadam?! ...băi, și crainicul ăla fecesebist de stadion, cu "roș-albaștrii" în sus, "roș-albaștrii" în jos, este insuportabil...

Adevarul e ca si Martici e un fel de Zambrotta, reinventat. Canta la alta masa, prietenas. In afara de 5-10 minute si alea pe final de meci, nu ati ajuns prin careul lui Balgradean. Sa ne vedem de lungul prazului, pardon, nasului, zic :)

j0k3r
j0k3r  •  01 Aprilie 2019, 08:00
Postat de alexzece pe 01 Aprilie 2019, 02:58

Toate ca toate, dar CSU nu e adevarata Stiinta, prazare. Dar voi sunteti olteni, nu inteligenta e punctul vostru forte...nu ca aveti vreunul.

frumos cand o *** insulta oltenii. crede-ma, prietene, ca nu o sa faci nimic in viata cu modul cum gandesti. stai si priveste un meci cu *** si bucura-te cand va ajuta arbitrii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează