FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 //

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Concluziile lui Devis Mangia după un nou eșec cu FCSB „Vom avea aceeași atitudine ca azi”

Devis Mangia // FOTO: GSP
Devis Mangia // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 22:57

Devis Mangia, tehnicianul lui CS U Craiova, a analizat înfrângerea suferită de olteni în derby-ul cu FCSB, scor 2-3. 

„Am fost obligat să fac ceva schimbări. Fortes a făcut un meci bun, dar n-am avut prea mult timp să pregătim meciul. Am avut probleme în banda dreapta, Martic și Dimitrov nu au putut fi folosiți. Am jucat bine în prima repriză, dar am făcut greșeli la golurile lor. Cu cine să fac schimbări dacă nu am jucători în banda dreaptă? Asta este.

Mai sunt multe meciuri, trebuie să continuăm, suntem profesioniști. Șansele noastre la titlu au scăzut, dar noi vrem să luptăm în acest final de campionat. Vom avea aceeași atitudine pe care am avut-o azi și în meciul următor”, a spus Devis Mangia, la TV Telekom Sport. 

Calcule la titlu

Victoria e una vitală pentru FCSB, cele trei puncte menținându-i pe roș-albaștri în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu sunt acum infime. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește aici cronica partidei FCSB - CS U Craiova 3-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  01 Aprilie 2019, 13:21

Nu stiu cum face Mangia asta,dar de fiecare data,in meciurile cu fcsb baga echipa a Craiovei...de tot rasul!Se vede ca e baiat ascultator- de Rotaru-care iata, aflam ca este fan...fcsb-ist!Sau mai curand,ca e santajat cu ceva, de "binefacatorul"Becali!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  01 Aprilie 2019, 06:44

Mangia, daca vei avea mentalitatea asta, Craiova va pierde toate meciurile ... echipa a jucat in 8, Donkor, Acka si Fortes nu sunt fotbalisti, nici macar prieteni cu fotbalistii.

danny_l
danny_l  •  01 Aprilie 2019, 00:56

Mangia inca ce bucura de sistemul cel mai uzual folosit de el,dar a gresit la 2-2,acolo trebuia sa schimbe sistemul de joc,sa treaca la 4-4-2,baga pe Cristea si juca cu 2 atacanti dar el a vrut sa continue asa ,abia dupa ce si-a dat el seama a schimbat,nu vreau sa fiu nerespectuos dar in seara asta FCSBsau cum o numiti voi a fost clar cu 2 viteze in plus,noi speram Craiova sa faca ceva,sa castige si ea ceva,nu Cupa Romaniei,eu vreau sa castige campionatul,vreau sa umileasca orice echipa prin joc ,dar cu stilul acsta si mai ales cu defensiva care o avem ma face sa-mi para rau ca a plecat Gardos

Vezi toate comentariile (6)
Comentează