FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Dumitru Dragomir, impresionat de doi fotbaliști: „Îl durea la bască!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 22:04

FCSB s-a impus în fața celor de la CS U Craiova, scor 3-2. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că spectacolul de pe Arena Națională a fost demn de un meci cu titlul pe masă.

„Mi-a plăcut foarte mult meciul de astăzi. Mi-a plăcut tupeul portarului ăsta de la Craiova, Pigliacelli. Îl durea la bască dacă ar fi ratat.

De la FCSB Pintilii mi-a plăcut iar foarte mult. Nu vreau să le stric seara și să critic pe cineva. Toată lumea a fost bună, să rămână așa.

Cred în continuare că lupta la titlu se dă în 3. FCSB, CFR Cluj, iar Craiova, dacă îl ia pe Tandia, are șanse mari la titlu”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

Vezi și: 

FCSB - CS U CRAIOVA // VIDEO + FOTO Bătaie GENERALĂ pe Arena Națională! 3 cartonașe roșii arătate de Marius Avram

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  25 Februarie 2019, 09:48

oare in conceptia D-tale cate fauturi grosolane trebuie sa faca Pintilii ca sa primeasca si el saracu cate un cartonas...doua samd .

7manuel
7manuel  •  25 Februarie 2019, 08:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La doctor tata, la doctor!!! Esti mult prea frustrat sa poti analiza corect un meci de fotbal.

invinctus
invinctus  •  25 Februarie 2019, 00:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează