FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Harlem Gnohere, direct în istoria Ligii 1 » Borna IMPRESIONANTĂ atinsă după golul decisiv din derby-ul cu CS U Craiova

Harlem Gnohere // FOTO: GSP
Harlem Gnohere // FOTO: GSP

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 23:23

Harlem Gnohere a început din postura de rezervă meciul cu CS U Craiova, câștigat de FCSB cu 3-2, dar francezul de 30 de ani a fost decisiv în repriza secundă.

Trimis pe teren în startul celei de-a doua reprize, în locul lui Filipăe Teixeira, Gnohere a înscris golul victoriei cu o lovitură de cap, în minutul 71.

Astfel, francezul a ajuns la golul cu numărul 50 în Liga 1, fiind al patrulea străin din istorie care atinge această bornă. Cel poreclit „Bizonul” a înscris de 33 ori în tricoul FCSB-ului și de 17 ori pentru Dinamo. 

114 meciuriare Gnohere în prima ligă, pentru FCSB și Dinamo

Wesley, fostul atacant al lui FC Vaslui, e lider la acest capitol, cu 64 de reușite. Pe doi e Eric de Oliveira, cu 56 de puncte, în timp ce pe locul 3 se situează Bojan Golubovic, fostul jucător la Poli Iași, Ceahlăul sau FCSB.

Vezi și: FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Mihai Teja a explicat ce l-a supărat la jucătorii săi + de ce l-a ales pe Hora în detrimentul lui Gnohere: „Mă deranjează că se întâmplă asta”

Calcule la titlu

Victoria e una vitală pentru FCSB, cele trei puncte menținându-i pe roș-albaștri în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu sunt acum infime. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește aici cronica partidei FCSB - CS U Craiova 3-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  01 Aprilie 2019, 13:15
Postat de mickey13 pe 01 Aprilie 2019, 09:24

Rau e cand prostia doare... Saracul de tine, tipi, urli, te chinui! Esti singurul care a vazut off-side la golul lui Gnohere, dar esti unic, cand mai spui ca a faultat dur si repetatat, cand el nu stiu daca a faultat de 2 ori!

Cand l-a calcat p-ala intentionat trebuia eliminat direct!Si in alte meciuri "i se pune pata",dar arbitrii- timorati de galagia lui MM- majoritatea inchid ochii!

mosvasile
mosvasile  •  01 Aprilie 2019, 13:13
Postat de dybala21 pe 01 Aprilie 2019, 11:40

Doamne sfinte! Ba baiatule, tu respiri? Nevertebrata ce esti! Cum poti spune ma ca a fost offside la Gnohere? Esti bun de Antena 3, prietene

Insulte de fcsb-ist!Eu am zis ca trebuia reluare cu linie!Si atunci s-ar fi vazut clar cum broscoiul- si inca unul in dreapta sa-era in ofside!Dar operatorii-fcsb-isti ca si tine-cum safaca ei asa ceva,cand erau convinsi ca...trebuie sa fie gol!

dybala21
dybala21  •  01 Aprilie 2019, 11:40
Postat de mosvasile pe 01 Aprilie 2019, 07:35

Daca dadeau reluare cu linie- cum se dau in campionatele adevarate-s-ar fi vazut ca Gnohere se gasea in ofsaid-el si inca un fcsb-ist-atunci cand a inscris golul de 3-2-din centrarea lui Junior Morais!Plus ca trebuia eliminat pentru faulturi dure si intentionate!

Doamne sfinte! Ba baiatule, tu respiri? Nevertebrata ce esti! Cum poti spune ma ca a fost offside la Gnohere? Esti bun de Antena 3, prietene

Vezi toate comentariile (5)
Comentează