FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

FCSB - CS U CRAIOVA // Sorin Cârțu cere două lucruri de la echipa lui Mangia: „Așa nu ne-am ales cu nimic”

FCSB - Craiova, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - Craiova, foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 22:09

FCSB s-a impus în fața celor de la CS U Craiova, scor 3-2. Sorin Cârțu, fotbalist legendar al Craiovei Maxima, a analizat pentru GSP Live înfruntarea de pe Arena Națională.

„Amândouă echipele au făcut un meci bun. Norocul a fost de parte Stelei. Au fost și mai eficienți în unele momente ale jocului, am știut să le exploateze.

Cred că dacă nu ar fi rămas în 10 oameni, Craiova ar fi putut reveni. Repet, meciul mi-a plăcut foarte mult. Când dai două goluri în deplasare, cu Steaua, nu știu ce ați putea să ceri mai mult de la echipă. Poate mai multă eficiență, mai mult pragmatism. E un meci pe care trebuie să îl joci și la rezultat. Așa, pentru privitori, a fost spectacol, ar vrea să vadă mereu asta.

Dar Craiova nu s-a ales cu nimic. Totuși e în creștere și aștept să vedem ce se întâmplă în play-off. Poate doar împingerea de la penalty-ul lor e de discutat. Știm că Tănase se aruncă foarte ușor de obicei ”, a declarat Sorin Cârțu la GSP Live.

Vezi și: 

FCSB - CS U CRAIOVA // VIDEO + FOTO Bătaie GENERALĂ pe Arena Națională! 3 cartonașe roșii arătate de Marius Avram

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
j0k3r
j0k3r  •  25 Februarie 2019, 16:26
Postat de Silviu Apostol pe 25 Februarie 2019, 12:58

Prazarii inca nu s-au convins ca Mangia e un antrenor de matineu ! Sa ai cu cine si tu sa joci cu Rocha si Bic arata ca e "mare" scula !

*** teja e un ras de antrenor si dica era mai rau. cam putini antrenori buni in romania, nu crezi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  25 Februarie 2019, 12:58

Prazarii inca nu s-au convins ca Mangia e un antrenor de matineu ! Sa ai cu cine si tu sa joci cu Rocha si Bic arata ca e "mare" scula !

fabius_2014
fabius_2014  •  25 Februarie 2019, 11:52
Postat de Radulescu Aurel pe 25 Februarie 2019, 07:53

Sunt consecvent in privinta acestui Mangia, nu este antrenor.***Acest lucru se vede si la alcatuirea echipei. Si Rotaru e un *** ca-l tine pentru ineresele sale,adica sa vanda si sa aduca non fotbalisti precun Rocha,Barbut,Fedele(vinovat de primirea primelor 2 goluri), Kelici si chiar Kolici.Dar,urmeaza o veste trista ptr.Rotaru si anume : in afara de Bancu ,nimeni nu mai face vreun ban.Sunt foarte slabi.

Pana in momentul de fata, Rotaru si Mangia au facut performanta la Universitatea Craiova, au castigat Cupa Romaniei, au terminat campionatul pe locul 3 si au adus cateva milioane bune in conturile clubului. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close