FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

FCSB - CS U CRAIOVA // VIDEO + FOTO Atmosferă de zile mari pe Arena Națională! Oltenii, spectacol pirotehnic

FOTO: Raed Krishan +17   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2019 20:10

FCSB a învins-o pe CS U Craiova, 3-2, în derby-ul finalului de sezon regulat. Fanii celor două formații au creat o atmosferă de senzație în debutul partidei. 

FCSB - CS U Craiova e liveTEXT AICI

Fanii celor de la CS U Craiova s-au deplasat într-un număr mare, aproximativ 3.000 de olteni aprinzând peluza destinată oaspeților.

Îmbrăcați în negru, cu fulare și cu un adevărat arsenal de obiecte pirotehnice, craiovenii au dominat atmosfera în debut. 

 

În total, peste 20.000 de fani au asistat la spectacol oferit de cele două formații de pe podium. 

Belodedici a dat startul partidei 

Pe 24 februarie 1987, Steaua câștiga al doilea trofeu european din istorie, Supercupa Europei, contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gică Hagi, din lovitură liberă. 

Miodrag Belodedici, fundaș central de fier al acelei echipe, a fost invitat duminică, la 32 de ani de la performanță, să dea startul partidei. 

Echipa din Supercupa cu Dinamo Kiev

STEAUA: Dumitru Stângaciu – Ştefan Iovan, Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici, Ilie Bărbulescu – Lucian Bălan, Tudorel Stoica, László Bölöni, Gheorghe Hagi – Marius Lăcătuş, Victor Piţurcă
Schimbări: Mihail Majearu în locul lui Lăcătuş, Gavrilă Balint în locul lui Hagi

Vezi și: 

FCSB - CS U CRAIOVA // Oltenii pregătesc marele transfer: „Vom discuta imediat după meci”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
florar
florar  •  24 Februarie 2019, 20:51

Într-o țară normală jurnalistul primea pe puțin o amendă pentru acest articol... Sigur nu știe de ce...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează