FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - STEAUA

Un nou episod în războiul FCSB - CSA Steaua » Mâine are loc un nou termen în procesul pentru palmaresul celui mai titrat club din România

FCSB vs CSA Steaua
FCSB vs CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 13:10 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 13:48

Mâine, 15 februarie, la Curtea de Apel București, va avea loc un nou termen în procesul dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmaresul singurei echipe din România care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Ultimul termen al procesului a avut loc pe 16 noiembrie 2020, când Asociația „Salvați Steaua”, înființată de liderii Peluzei Nord, a depus o cerere de intervenție accesorie (n.r- o formă de participare a terților în proces, de partea uneia dintre părți), iar judecătorii au decis să amâne cazul. 

Un nou termen în disputa FCSB - CSA Steaua pentru palmares

Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua, a depus o cerere de recuzare a completului de judecată, dar a fost respinsă pe 9 decembrie 2020. Cererea grupării „Salvați Steaua” a fost acceptată, iar între timp, o altă asociație ce susține FCSB, „Steaua 1947”, a mai fost acceptată în proces, ca intervenient. Asociația „Steaua 1947” a fost fondată de Mihai Dincă, fiul fostului portar de la handal al Stelei și al echipei naționale, Alexandru Dincă.

15 titluri naționale și 2 campionate mondialea câștigat Alexandru Dincă cu Steaua, respectiv România

CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB, formația finanțată de Gigi Becali, a atacat-o la Curtea de Apel București.

Palmares CSA Steaua București:

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 de Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Palmares FCSB:

  • 5 titluri de campioană în Liga 1
  • 3 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

VIDEO. Virgil Boglea, avocatul Asociației Salvați Steaua, sare în apărarea lui Gheorghe Mustață

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Februarie 2021, 21:25
Postat de steaua_1947 pe 14 Februarie 2021, 19:24

Steaua înseamnă CSA

Steaua NU inseamna Csa ! Nici nu trebuie,cum nici sa cerseasca bani de la buget n-ar trebui!

steaua_1947
steaua_1947  •  14 Februarie 2021, 19:24

Steaua înseamnă CSA

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  14 Februarie 2021, 17:34
Postat de csaba pe 14 Februarie 2021, 16:32

De când e Gigi șef la Steaua nu mai sunt stelist, dar, una e prostia bețivanilor de la armată , care nu înțeleg că echipă de fotbal departamentală nu mai există, și armata nu poate finanța o echipă de fotbal de divizia A (I), iar guralivul ofițer care se tot ține de procese are bani de a finanța o echipă înseamnă că a furat prea mult și parchetele ar trebui să- l ia în vizor, că prostia e mare și la mulți din armata ceaușiștă, ei se cred peste toți în schimb au trăit ca nababii pe capul poporului fără să facă și ceva bun, iar dacă Gigi a cumpărat Steaua a cumpărat cu tot, iar stadionu de pe ghencea nu este al armatei ci al întregului popor.

Unguriene ai făcut ma măcar armata sa vezi cum e?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează