FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

VIDEO + FOTO FCSB - CSU Craiova 0-2. Noroc oltenesc + eficiență nemțească » Echipa lui „Reghe Meister” a servit un cocktail letal pe Arena Națională. Clasamentul

FCSB - CSU Craiova, în etapa #3 din play-off //foto: Raed Krishan +49   FOTO
FCSB - CSU Craiova, în etapa #3 din play-off //foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 20:55 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 21:32

FCSB - CSU Craiova 0-2. Oltenii au plecat cu toate punctele de pe Arena Națională, după ce au beneficiat de un penalty controversat din acordat de Feșnic, au fost dominați teritorial și au tras de 3 ori pe poartă. Roș-albaștrii așteaptă rezultatul de luni al liderului și își fac griji de acum și pentru locul doi. 

Programul complet din play-off AICI!

În fața a aproape 25.000 de spectatori, FCSB a început tare meciul, iar în minutul 3 a avut prima ocazie. Servit de Florin Tănase, Octavian Popescu a reluat peste poartă, de la 10 metri.

Atacurile roș-albaștrilor au continuat, iar în minutul 9, Malcom Edjouma a trimis mingea în poartă. Arbitrul Horațiu Feșnic a anulat reușita pentru un henț al mijlocașului, decizie corectă. 

După ce Vinicius a reluat periculos cu capul, în minutul 37, CSU Craiova a dat lovitura pe finalul primei reprize, din penalty-ul acordat de Feșnic după o fază controversată (DETALII).

24.752 de spectatoriau fost prezenți pe Arena Națională

CSU Craiova a dat lovitura dintr-un penalty controversat

Andrei Ivan a intrat în careu, a făcut o fentă, simulând că trage la poartă, a mai înaintat doi metri și a căzut după ce a fost atacat de Iulian Cristea. Tot Andrei Ivan a fost cel care a transformat, fără emoții, penalty-ul.

4 penalty-uria obținut Andrei Ivan în acest sezon, cele mai multe scose de un jucător în ediția curentă

FCSB a forțat după pauză, dar tot oltenii au punctat

La pauză, FCSB a mutat cu Keșeru și Cordea, în locul lui Coman și Edjouma, și a forțat egalarea. Formația roș-albastră a ratat ocazii importante prin Șut (51 și 58), Octavian Popescu (55) și Cristea (59). Tot oltenii au punctat.

Intrat în minutul 64, Ovidiu Bic a marcat un gol de generic după 10 minute. Mijlocașul de 28 de ani a reluat din prima, cu exteriorul, din colțul careului mare. Mingea s-a dus perfect, în vinclul porții lui Târnovanu, iar portarul roș-albaștrilor nu a avut ce să mai facă.

Până la final, FCSB nu a mai avut forța să pună probleme la poarta lui Pigliacelli, iar CSU Craiova a plecat cu toate cele 3 puncte de pe Arena Națională. 

După această victorie, CSU Craiova (locul 3) se apropie la 4 puncte ce FCSB (locul 2). Oltenii au 33 de puncte, iar formația roș-albastră are 37. CFR Cluj își poate reface avantajul de 8 puncte în fruntea Ligii 1 în cazul în care o învinge luni, acasă, pe FC Argel. 

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB - CSU Craiova

+45 FOTO

FINAL » FCSB - CSU Craiova 0-2

FCSB - CSU Craiova, echipele de start:

  • Toni Petrea a decis să mizeze din primul minut pe Florinel Coman. Extrema roș-albastră nu a mai jucat din primul minut din 6 decembrie.
  • Pentru a-i face loc lui Coman pe partea stângă a atacului, tehnicianul de la FCSB a decis să-l mute pe dreapta pe Octavian Popescu, deși pustiul de 19 ani a jucat doar o dată pe această poziție, pe 1 august, în 1-1 cu UTA.
  • La CSU Craiova, Elvir Koljic este din nou titular în atac după 4 luni. Ultimul meci jucat din primul minut a fost pe 5 decembrie, 1-1 cu CFR Cluj. În precedentele 3 partide a intrat pe final, el revenind după o accidentare.
  • În plus, Nistor revine în echipa de start, după ce în partida precedentă (1-3 cu FC Voluntari) a intrat la pauză.
     

FCSB: Târnovanu - Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Oct. Popescu Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: Vlad, Miron, Dumiter, I.Stoica, V. Gheorghe, Keseru, Mamut, Cordea
Antrenor: Toni Petrea

CSU Craiova: 13. Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu - A. Crețu, Mateiu - Gustavo, Nistor, A. Ivan - Koljic
Rezerve: Lazar, M.Constantin, Căpățînă, Vlădoiu, Bic, Roguljoc, Baiaram, Cîmpanu, Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava)

Citește și: 

EXCLUSIV // VIDEO „Cu câți bani ai rămas după cariera de fotbalist?” » Partea a doua a interviului de colecție cu Bănel Nicoliță: „Mai am un singur prieten”

Adrian Mutu explică rolul fanilor în victoria Rapidului » Despre Sefer: „L-am vrut la Dinamo, îl așteptam la națională”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (770)
morisca
morisca  •  04 Aprilie 2022, 15:55

*** tepari ati vazut meciul ? hahaha precis ca toti ati fost geana la televizor , apropo de teapa , cand platiti datoriile catre fosti jucatori ca ma gandesc ca au trecut 12 ani de atunci .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gago747
gago747  •  04 Aprilie 2022, 10:16

Ca să-l citez pe *** favorit al site-ului: "Și înainte de meciul de ieri eram favoriți la titlu, dar după înfrîngerea asta aprioape avem titlul în buzunat. Păi, sînt doar 8 puncte diferență, și avem 2 meciuri cui CFR, prin care reducem diferența la 2 puncte. Și sigur se mai încurcă ei pe undeva ..."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

davidgraham
davidgraham  •  04 Aprilie 2022, 09:59
Postat de corectu pe 04 Aprilie 2022, 07:55

La golul lui Edouma arbitrul a dat henț? Greșit!Henț este atunci când mingea cade pe mână de la vârfurile degetelor până la marginea tricoului.Deci partea acoperită cu tricou nu se ia în considerare ca fiind henț.

Tataie, esti penal. Acum daca unii au manecile mai lungi decat ale altora inseamna ca hentzul variaza si el ? Mai intai: fault in atac 100%, desface mainile si il loveste cu bratul in cap. Apoi e hent 100%, mingea il loveste in biceps ...Bicepsul nu este umar sau partea acoperita de tricou decat daca e tricou cu maneca lunga. :)

Vezi toate comentariile (770)
Comentează