FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

FCSB - CSU CRAIOVA 1-1 // Băluță, dezamăgit că nu a răpus-o pe FCSB: "Nu mă mulțumesc cu un egal, dar s-a simțit oboseala"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 23:04

Alexandru Băluță a confirmat și în duelul cu FCSB, 1-1, faptul că se află într-o formă impresionantă: acesta a fost cel mai bun om al craiovenilor, reușind să și marcheze golul echipei sale.

Jucătorul de 23 de ani crede că CSU Craiova a fost surclasată fizic în repriza secundă, acuzând faptul că FCSB a avut două zile în plus de odihnă după meciurile de săptămâna trecută din Europa. 

"A fost un meci greu, pentru că noi n-am avut atât de mult timp ca ei să ne revenim după meciul din Europa. În a doua repriză s-a simțit oboseala.

Nu știu dacă pot spune că mă mulțumesc cu un egal. Avem totuși un start pozitiv, dar se simte oboseala. Acum vor veni meciurile tari. Trebuie să fim pregătiți.

Ne-am obișnuit cu noul antrenor, am stat foarte bine în teren, am respectat ce a spus Mister. Trebuie să muncim în continuare", a declarat Alexadru Băluță la TV Dolce Sport.

Despre remiza cu FCSB a vorbit și tânărul Vladimir Screciu, cel care a reușit un joc extrem de reușit pe Arena Națională. 

"Era mai bine să câștigăm, ne-ar fi ajutat la moral, dar e bine și egal. Am jucat bine în prima repriză, cred că am căzut psihic în cea secundă. E normal să se vadă oboseala, noi am jucat joi, în timp ce FCSB a jucat marți.

N-am fost dezamăgit că n-am jucat cu Milan, Mister mi-a explicat cum stă treaba. Sper să pot juca și eu în returul de pe San Siro, măcar câteva minute. Mergem să câștigăm pe San Siro, ne vom juca șansa, chiar dacă dăm piept cu o echipă care a făcut foarte multe transferuri bune", a declarat Vladimir Screciu, pentru aceeași sursă.

FCSB și CSU Craiova au remizat, 1-1, în derby-ul etapei a 3-a (AICI ai cronica partidei)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1425838917717550
John Milne  •  31 Iulie 2017, 17:17
Postat de dansy pe 31 Iulie 2017, 07:28

FCSB este varza cind nu e ajutata de arbitri.

Ba balkanist prost ai auzit dee ratings? Echipa care produce cele mai mari ratings joaca la prime time. Tit komunisti prosti si invidiosi ati ramas. No wonder ca sunteti cea mai saraca si inapoiata tara din Europa.

anton40
anton40  •  31 Iulie 2017, 08:38

Toata echipa Asa Zisei Craiovei sa baricadat in aparare.Ca toate echipele din liga 1 ce joaca impotriva FCSB!CSU era domne obosita ca a jucat cu Milan dar FCB nu era ca a jucat cu Plzen.Au avut noroc jucatorii echipei lui Mangia ca au marcat primii.Jos palaria pt Baluta olteanul cu inima de leu!

andrei.33
andrei.33  •  31 Iulie 2017, 07:52

Asa e, s-a vazut oboseala, doar suntem pe final de sezon, e normal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează