FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

FCSB - CSU Craiova 1-1 » Concluziile lui Devis Mangia după primul derby al sezonului: "Nu am avut mentalitatea necesară să câștigăm" » Mesajul CLAR transmis conducerii

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 23:05

Devis Mangia, tehnicianul celor de la CSU Craiova, a analizat remiza obținută de echipa sa pe terenul celor de la FCSB, 1-1, fiind de părere că oltenii nu au avut mentalitatea necesară pentru a obține toate cele trei puncte.

"Am fi putut reuși un al doilea gol, dar nu am avut mentalitatea necesară în repriza  a doua să dublăm avantajul. Nu am ținut de minge cum ar fi trebuit.

Cred că a contat foarte mult factorul mental. În prima repriză am avut mai multă personalitate, dar a contribuit și factorul fizic: am avut două zile în minus și acest aspect poate face diferența. Importantă este recuperarea, trebuie să ne recuperăm energia fizică și cea mentală", a declarat Mangia.

Tehnicianul italian e de părere că echipa încă mai are nevoie de întăriri, transmițând clubului acest lucru foarte clar.

"Vedem dacă mai vin transferuri, sunt câteva posturi pe care nu suntem dublați și sper să reușim să întărim acele posturi deficitare. Sper că voi fi ajutat de club să-mi îndeplinesc doleanțele", a mai spus italianul, la TV Dolce Sport.

"Băluță e la Craiova, nu pleacă niciunde. Sunt extrem de fericit să am un jucător ca el în echipă. 

Avem nevoie să arătăm personalitate la Milano, dacă vom da dovadă de acest lucru cu siguranță va fi bine"

Devis Mangia

FCSB și CSU Craiova au remizat, 1-1, în derby-ul etapei a 3-a (AICI ai cronica partidei)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
915130541905898
Gabi Simon  •  03 August 2017, 19:53

Bravoo si felicitari domnului Mangia ce a facut o trimitere foarte clara catre conducere si patron E nevoie de unele posturi deficitare care trebuiesc dublate in special fundasii laterali un mijlocas la centru si un atacant de careu numai decit foarte bun Si rog conducerea dupa cum spune si sntrenorul sa se aiba grija ca Baluta sa nu plece la oferta care i se poate face de la Steaua ca altfel intaresti echipa cu care te bati pt campionat acest jucator se poate vinde si afara si sa se i-a bani mai multi pe el decit clauza Si sa fie interzis transferurile de la Craiova vatre Steaua pentru totdeauna,luati aminte va rog frumos In rest muly succes echipei pentru deseara cu Milan sa jucam onorabil Hai Craiovaaaa

para.para
para.para  •  31 Iulie 2017, 00:33

Atat de suparati sunt gigistii de la cancanul sporturilor incat au uitat ca primul meci al zilei, cel dintre Viitorul si Dinamo l-au numit derby. Al doilea meci al zilei il numesc "primul derby al campionatului" ca deh, doar a jucat echipa lor favorita.

sscorpioss
sscorpioss  •  30 Iulie 2017, 23:51

Va trebuie un varf gen Nemec...in afara celor doi Baluta si Mitrita, acolo exista un jucator mult mai bun - Pancu...!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează