FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

FCSB - CSU CRAIOVA 3-2 // Veste proastă pentru FCSB! Mihai Teja l-a pierdut pe Mihai Bălașa: „Stau 2-3 săptămâni”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 08:51

FCSB s-a impus în derby-ul cu CSU Craiova, 3-2, și a revenit pe locul doi în play-off, cu 31 de puncte, la 5 de CFR Cluj.

La meciul cu Craiova,  FCSB nu a avut niciun fundaș central pe banca de rezerve. Cuplul titularilor a fost alcătuit din Bogdan Planic și din nou-venitul Cristea, ex-Gaz Metan.

Un titular din 2018, fundașul Mihai Bălașa, va mai rata câteva partide, din cauza unei accidentări. „Cred că voi sta două sau trei săptămâni. M-am întins după o minge la antrenament și așa m-am rupt”, a explicat la TV DigiSport fundașul în vârstă de 24 de ani

16meciuri a jucat Mihai Bălașa în acest sezon

Astfel, Bălașa va rata, cel mai probabil, meciurile cu Sepsi (8 aprilie), CFR Cluj (14) și Viitorul (20).

FCSB are trei fundași centrali, Bogdan Planic, Iulian Cristea și Mihai Bălașa, iar pe acest post au mai jucat Dragoș Nedelcu, Junior Morais și Marko Momcilovic.

CALCULE LA TITLU

Victoria e una vitală pentru FCSB, cele trei puncte menținându-i pe roș-albaștri în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu sunt acum infime. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește aici cronica partidei FCSB - CS U Craiova 3-2

Citește și:

Mihai Teja a explicat ce l-a supărat la jucătorii săi + de ce l-a ales pe Hora în detrimentul lui Gnohere: „Mă deranjează că se întâmplă asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
arlekin
arlekin  •  01 Aprilie 2019, 09:36

Care e vestea proasta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează