FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, 20:30

FCSB - CSU CRAIOVA // 6 tineri care pot decide derby-ul » Pe cine stau cu ochii impresarii pe Arena Națională

Nicușor Bancu și Florinel Coman
Nicușor Bancu și Florinel Coman

Articol de , , - Publicat duminica, 31 martie 2019 13:21

FCSB și CSU Craiova joacă azi, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 3-a din play-off. Partida este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe LookSport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Bucureștenii și oltenii se vor duela și la un capitol din care pot scoate milioane de euro pe viitor: jucătorii tineri. Și FCSB, și Craiova mizează pe puști extrem de interesanți în lupta la titlu: Man, Tănase, Coman vs Cicâldău, Mihăilă, Bărbuț.

FCSB

DENNIS MAN

Folosit de cele mai multe ori ca mijlocaş dreapta, Dennis, 20 ani, a contribuit la 11 dintre reuşitele bucureştenilor. A marcat șapte goluri, a dat trei pase decisive și are un penalty obţinut.

FLORIN TĂNASE

Atacantul de 24 de ani a fost cel mai periculos jucător al roș-albaștrilor. Intrările sale în careu au produs în dese rânduri panică printre adversari. A înscris de 8 ori, a oferit 5 pase decisive şi a scos 4 penalty-uri.

FLORINEL COMAN

„Mbappé de România" e cel mai bun marcator din acţiune dintre toţi fotbaliştii eligibili Under 21 în stagiunea curentă, 8 reuşite. De asemenea, fotbalistul de 20 de ani este un foarte bun executant de lovituri libere.

CSU Craiova

ALEXANDRU CICÂLDĂU

Titularizat adesea în linie cu Mateiu, Cicâldău a făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. Totodată, e principalul responsabil cu fazele fixe din lotul lui Mangia. Are 2 goluri, 4 pase decisive, două penalty-uri obţinute.

VALENTIN MIHĂILĂ

Crescut în pepiniera proprie, jucătorul de 19 ani a debutat în acest sezon şi a avut evoluţii lăudabile, devenind important în sistemul gândit de tehnicianul italian. Şi-a trecut în cont 3 pase decisive şi a scos două penalty-uri.

CRISTI BĂRBUȚ

În vârstă de 23 de ani, Bărbuț este unul dintre cei mai rapizi fotbalişti din campionat, raidurile sale din banda dreaptă transformându-se de multe ori în ocazii de gol pentru juveți. Are două goluri, trei pase decisive, un penalty obţinut. 

55,5% a fost posesia roş-albaştrilor în primele două etape din actualul sezon de L1, locul 1 la acest capitol. Elevii lui Mihai Teja sunt urmaţi de Craiova cu 52,5%

5meciuri fără gol încasat au strâns craiovenii în 2019, o performanţă fără egal în acest an calendaristic

31 de goluri a încasat FCSB în ediţia curentă, dintre care 13 din faze fixe. Oltenii au a doua cea mai bună apărare, doar 24 de goluri primite (8 din faze fixe).

Duelul sârbo-croat din defensivă

Planici vs Kelici este un alt duel interesant din acest meci. Bogdan Planici a impresionat încă de la debut prin dăruirea de care a dat dovadă, dar şi prin calităţile tehnice inedite pentru un fundaş, el impunându-se imediat în formula de start. A strâns 44 de jocuri în cele două sezoane de Liga 1, dintre care 43 ca titular! Cu 24 de prezenţe, dintre care 18 ca integralist, Renato Kelici a fost în ediţia curentă pilonul de bază din centrul defensivei lui Mangia. Deşi este un apărător masiv, plasamentul bun din teren l-a ajutat să câştige multe dueluri.

FCSB - CSU Craiova, LIVE + statistici AICI

ECHIPE PROBABILE:

FCSB: Bălgrădean - R.Benzar, Planic, I.Cristea, J. Morais - Pintilii, L. Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A.Vlad, Nedelcu, Moruțan, Hora, Rusescu, M.Roman, Teixeira
Absenți: Al. Stan, Ov. Popescu, Bălașa (accidentați)
Antrenor: Mihai Teja

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, T.Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Bărbuț, Fortes, Mihăilă
Rezerve: L.Popescu, Briceag, Rocha, Bic, Fedele, Acka
Absenți: Koljic, Maritc (accidentați)
Antrenor: Devis Mangia

Citește și:

4 acțiuni anti-FCSB făcute de Mihai Rotaru » De la șicane în trafic la program de meci jignitor: „Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  31 Martie 2019, 13:41

Dupa minte lui craitoiu, simulantul Tanase este pusti la 25 de ani :)))

 •  31 Martie 2019, 13:39

"Perlele" FîCîSîBî-ului nu impresionează pe nimeni. Tot Craiova va vinde pe bani grei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează