FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Darius Olaru, calul troian pentru adversarele din play-off?! Gigi Becali își freacă mâinile: care e planul patronului

Articol de , , - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 08:21

FCSB. Gigi Becali e încântat de ideea de a-l lăsa pe Darius Olaru să joace la Gaz Metan, echipă care are șanse mari să fie în play-off și să devină un pion important în bătălia pentru titlul de campioană

Primul transfer al iernii pentru FCSB ar trebui să fie Darius Olaru, unul dintre titularii naționalei U21 a României. Conform contractului dintre cele două cluburi, de la 1 ianuarie 2020, fotbalistul e oficial al clubului roș-albastru, însă sunt șanse foarte mari ca el să continue să joace la Mediaș și în primele 5 luni din acest an.

Gigi Becali i-ar fi transmis lui Edi Iordănescu, antrenorul Gazului, că aproape sigur Olaru va fi lăsat în continuare acolo, iar principalul motiv e dat de faptul că Darius n-ar avea loc unde să joace în actuala echipă a FCSB-ului.

113 meciuriare deja Olaru, 21 de ani, disputate în Liga 1, unde a fost debutat în august 2015, de către Cristi Pustai

Dennis Man, titular absolut pe postul lui Darius Olaru

La Mediaș a evoluat în zona dreaptă a atacului, acolo unde la trupa lui Vintilă titular indiscutabil e Dennis Man, în fața căruia i-ar fi imposibil să joace.

Un alt motiv pentru care Becali le-a spus celor din propriul club că nu-l va lua pe Olaru de la Gaz e faptul că gruparea medieșeană e foarte aproape de a-și antama poziția în play-off, iar lupta pentru titlu, mai ales din experiența anilor trecuți, depinde în mare măsură de jocurile indirecte, nu neapărat de disputele față în față cu rivala CFR.

Becali încearcă prin acest mod să câștige aliați pentru ceea ce va fi pe parcursul celor 10 etape din play-off, iar cedarea lui Olaru până în vară ar putea, în viziunea patronului roș-albaștrilor, să-i sensibilizeze pe cei de la Mediaș.

FCSB // Darius Olaru, calul troian pentru adversarele din play-off?! Gigi Becali își freacă mâinile: care e planul patronului

3 goluriîn 21 de meciuri are Olaru pentru Gaz Metan în acest sezon

Gigi o vrea și pe Botoșani

Tot din această perspectivă, a jocurilor indirecte, Gigi Becali ar dori-o inclusiv pe FC Botoșani în play-off. Este probabil clubul cu care patronul FCSB-ului a dezvoltat cea mai strânsă relație de prietenie.

În ultimii ani, Becali a luat mulți jucători de la Botoșani și a și cedat, la rândul ei, anumiți fotbaliști acolo. În plus, chiar în ultimele două sezoane, CFR Cluj a avut 

600.000 de euroe suma pe care Gigi Becali deja a plătit-o celor de la Gaz Metan pentru achiziționarea lui Olaru, care acum e cotat la 1,1 milioane de euro pe site-ul transfermarkt

În 2019, Viitorul a decis titlul

O dovadă că nu neapărat meciurile directe, pe parcursul play-off-ului, decid echipa care câștigă titlul e ceea ce s-a petrecut în sezonul precedent. 

FCSB a luat 4 puncte în meciurile cu CFR, însă campionatul a mers tot în Gruia, la fel cum se întâmplase și în 2018. O echipă care a avut un rol aproape determinant a fost Viitorul, care în 2019, în play-off, a învins-o pe FCSB, chiar pe Arena Națională, iar în retur, la Ovidiu, s-a terminat remiză. FCSB s-a ales cu un singur punct, în vreme ce CFR, în dubla cu Viitorul, a luat maximum posibil, 6 puncte! 

Dușmanii principali sunt departe de play-off!

Două dintre echipele pe care Gigi Becali nu le dorește sub nicio formă în partea a doua a sezonului între primele 6 sunt departe de play-off. 

În primul rând, e vorba despre Dinamo, echipă care, indiferent de forma și de locul din clasament, a încurcat-o aproape de fiecare dată pe FCSB. 

Așa s-a întâmplat și în al doilea sezon cu play-off, când a bătut-o pe FCSB, în antepenultima etapă, rezultat care a făcut-o practic campioană pe Viitorul. 

Apoi, Sepsi, o echipă pe care Becali a asimilat-o mereu ca fiind din aria de influență a CFR-ului, a avut un parcurs slab până acum și chiar dacă sub comanda lui Leo Grozavu și-a revenit, e încă departe de a spera să vină între primele 6. 

Vezi și:

 FOTO Mediaș - New York - Caraibe! Unde și-au petrecut vacanța fotbaliștii lui Gigi Becali 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2020, 23:12
Postat de Vasiliu Daniel pe 03 Ianuarie 2020, 11:49

"În ultimii ani, Becali a luat mulți jucători de la Botoșani și a și cedat, la rândul ei, anumiți fotbaliști acolo. În plus, chiar în ultimele două sezoane, CFR Cluj a avut " ?!!!!!!!!! Ce a a vut CFR ? :D

exact acolo m-am oprit si eu.....la fel si redactorii acestui articol: Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea si Remus Răureanu ...Apropo....si ce-o avut CFR in ultimele 2 sezoane....????

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  03 Ianuarie 2020, 11:51
Postat de romeverest pe 03 Ianuarie 2020, 11:35

Fara ajutor, anul acesta pipereanul va pierde iarasi campionatul !! De aceea nu isi doreste ca echipe precum Craiova, sau Dinamo, sa nu intre in play-off !! El vrea sa aiba meciuri “amicale” cu prietenii de la Botosani, Gaz Metan, Viitorul, Astra si sa se lupte doar cu Cfr !! A constatat ca astfel va veni al cincilea an consecutiv fara a castiga titlul, cu toate cheltuielile mari pe care le-a facut pentru achizitii !!

bhaaaaaa ce destept esti tu .. vrem meciuri amicale ??!!! Dinamo a avut meci amical cuj cfr .. *** .. aveti tupeul sa vorbiti voi cei fara coloana .. ultimele 3 titluri asa au fost castigate .. meciuri amicale ... de asta vom juca intertoto de acum .. Va .... intre voi ca`n Games Of Thrones !!!??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  03 Ianuarie 2020, 11:49

"În ultimii ani, Becali a luat mulți jucători de la Botoșani și a și cedat, la rândul ei, anumiți fotbaliști acolo. În plus, chiar în ultimele două sezoane, CFR Cluj a avut " ?!!!!!!!!! Ce a a vut CFR ? :D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează