FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nici Popescu, nici Coman » Jucătorul pe care Becali poate obține o avere: „Mină de aur pentru Gigi. Îl ascultă «năbădăioasa»”

Marin Barbu l-a lăudat pe Darius Olaru // foto: Imago +49   FOTO
Marin Barbu l-a lăudat pe Darius Olaru // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 09:59 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 11:55

Marin Barbu (62 de ani), fost antrenor la echipe precum Astra, UTA și Sepsi, îi prevede un mare viitor lui Darius Olaru (23), de la FCSB.

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, este convins că va obține o avere de pe urma lui Octavian Popescu, titular în echipa vicecampioanei României la doar 18 ani. Becali a menționat sume de până la 50 de milioane de euro pentru tânărul jucător. Chiar și așa, Marin Barbu îl consideră pe Darius Olaru drept principalul produs de export de la FCSB.

Olaru, mijlocaș central, evoluează de un an și jumătate la FCSB, fiind cumpărat cu 600.000 euro de la Gaz Metan. Între timp, a ajuns să fie evaluat de Transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro și a debutat la prima reprezentativă a României.

Darius Olaru, jucătorul pe care FCSB poate obține o avere: „Mină de aur pentru Gigi”

„Din Liga 1 mi-a sărit în ochi Olaru de la FCSB, dar este puțin nerezistent la critici uneori. Cam așa se vede. Cred că poate fi un jucător exponențial al fotbalului românesc, este tinerel, are putere de luptă, îl ascultă și «năbădăioasa», adică mingea. Cred că poate fi o mină de aur pentru Gigi”, a declarat „Magiun” la emisiunea GSP Live.

Sezonul trecut, în care a dat cel mai bun randament din carieră, Olaru a adunat 31 de emciuri la FCSB, în care a înscris 8 goluri și a oferit două pase decisive. Darius Olaru are 13 selecții la naționala U21 a României, pentru care a înscris două goluri.

De curând, Gigi Becali a anunțat condițiile în care l-ar vinde pe Darius Olaru. „Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: «Nu lași mai jos?» I-am spus că nu las niciun euro. Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare”, a dezvăluit Gigi Becali, la Pro X.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Un alt jucător plecat de la FCSB dă detalii din vestiar! Becali, tratament preferențial: „Ei sunt stelele și fac ce vor! Voi sunteți muncitorii”

Fără Steaua, FCSB a devenit de pluton! De la echipa care domina România, trupa lui Becali a ajuns egala lui ASA Tg. Mureș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
talpaiadului
talpaiadului  •  12 Iulie 2021, 17:01

Olaru este intr-adevar un jucator de mare potential. Problema e ca nu are un antrenor adevarat, care sa-l disciplineze tactic. El creste doar din talent, asa cum a facut-o si Man. Handicapul asta de a creste fara antrenor este imens pentru un jucator tanar.

ripensistu
ripensistu  •  12 Iulie 2021, 14:25

*** sa nu uitam de cazul cu Malonga Parfait din 2002 si cum i-a furat terenurile de milioane de euro ale lui Ion Valeanu din Pipera in anii 90.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogu.de.la.scularie
gogu.de.la.scularie  •  12 Iulie 2021, 13:55

La turneul final Euro 2020 am putut vedea la lucru cel putin o duzina de jucatori sub 21 de ani la diverse echipe nationale de o valoare care nu poate fi pusa la indoiala. Jucatorii de la noi sunt la ani lumina de cei vazuti acolo. Oare de unde scot patronii si ziaristii astfel de cifre legate de valoarile de transfer ale unor jucatori care nu au demonstart nimic pana acum?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează