FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Echipa lui Ianis Hagi vrea și nestemata lui Becali de la FCSB! Anunț de ultima oră

foto: Imago
foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2023 10:28 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 10:54

Darius Olaru (24 de ani) joacă tot mai bine la FCSB, iar în vară Gigi Becali ar putea să-l vândă în străinătate. Rangers e din nou atentă la el.

Recent, patronul FCSB a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane pentru mijlocașul central, dar a refuzat-o. Echipa roș-albastră ar fi primit acum un milion de euro pentru un împrumut până în vară și alte patru milioane la finalul sezonului.

Chiar sunt antrenori! Scăpați de ordinele lui Becali, acum fac treabă bună în Superligă
FCSB
Chiar sunt antrenori! Scăpați de ordinele lui Becali, acum fac treabă bună în Superligă

Rangers, cu ochii pe Darius Olaru

După ce Giovanni Becali a declarat că l-a propus la mai multe cluburi din străinătate, presa din Scoția scrie că Rangers este atentă la evoluțiile acestuia.

„Cum contractul lui Olaru expiră în vara lui 2024, FCSB ar putea încerca să obțină o sumă de bani pe el, iar Rangers va fi cu ochii pe evoluțiile acestuia în săptămânile următoare”, scriu scoțienii.

Olaru a ajuns la FCSB în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro. În acest sezon are un gol și 5 pase decisive, în 32 de partide.

5.300.000 de euroe cota lui Darius Olaru, potrivit transfermarkt

VIDEO. Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Darius Olaru: „Nu mă interesează contractele îmbârligate”

Gigi Becali a dat recent detalii despre oferta primită pentru Darius Olaru, fără să menționeze clubul care l-a dorit.

„Am avut ofertă pe Olaru, de 5 milioane. Îmi dădeau un milion acum și 4 în vară, când era opțiune obligatorie. Nu știu de unde era oferta, habar n-am. Am zis că pe mine nu mă interesează contractele îmbârligate, n-am acceptat. 

Nu vreau 4 milioane în 4 ani, că n-am nevoie de bani. Vreau clar: un milion acum, două milioane peste 6 luni și două milioane peste alte 6 luni. Puteam să-l dau împrumut pe Olaru până în vară, să-l închiriez cu un milion, dar e jucător important, pierzi campionatul fără el”, a declarat Becali.

Darius Olaru, lăudat după CFR Cluj - FCSB

Liviu Ganea (34 de ani), fost atacant la CFR Cluj, campion alături de clubul din Gruia în 2012, a lăudat doi jucători de la FCSB după victoria „roș-albaștrilor”: Adrian Șut și Darius Olaru. 

„Este un jucător indispensabil, aleargă foarte mult, are capacitate mare de efort, apare foarte bine în zona de finalizare, dă pase și centrări foarte bune. Foarte bun jucător”, a spus Ganea la GSP LIVE despre Olaru.

Citește și:

Au dat peste cap contorul! » 7 fotbaliști de la FCSB au înregistrat parametri fizici incredibili în derby-ul cu CFR Cluj

Chiar sunt antrenori! Scăpați de ordinele lui Becali, acum fac treabă bună în Superligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
paolo11
paolo11  •  08 Februarie 2023, 05:25
Postat de befree pe 07 Februarie 2023, 18:24

Nestemata Olaru e doar un Swarovski fara valoare.

Ba, nu vorbesti si tu o data despre vreun milițian de la echipa din Divizia B? De ce nu-ți vezi tu de amărăciunea în care trăiți?

befree
befree  •  07 Februarie 2023, 18:24

Nestemata Olaru e doar un Swarovski fara valoare.

dobrin
dobrin  •  07 Februarie 2023, 18:06

„Echipa lui Ianis Hagi” vrea sa transfere... sa inteleg ca nașicul a vorbit cu taticul sa-l transfere pe Olaru la Viitorul, sau Farul sau cum i-o mai zice?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează