FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, de 4 ori peste Steaua! Echipa din Liga 1, mult peste clubul din Liga a 4-a

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2017 16:12

Audiența derby-ului din Liga a 4-a, Academia Rapid - CSA Steaua 1-1, a însemnat un sfert dintre privitorii partidei pe care trupa lui Nicolae Dică a susţinut-o vineri la Voluntari, 0-0.

Rapid - Steaua a umplut Giuleștiul sâmbătă seara, circa 10.000 de spectatori fiind prezenţi în tribune, exact media pe care, de exemplu, FCSB o are în acest sezon de Liga 1 la jocurile de pe teren propriu. Totuși, în privinţa audienţelor TV, formaţia Armatei pierde în mod clar duelul cu trupa din prima ligă.

Rapid - Steaua a fost transmis de un singur post de televiziune, Telekom Sport, astfel că pentru a fi cât mai elocventă, comparaţia faţă de ultimul meci al trupei lui Dică e făcută tot cu audienţa înregistrată de Telekom vineri seară, la meciul Voluntari - FCSB, pe care l-au mai transmis live și Digi, dar și Look TV.

Cât Getafe-Real

Confruntarea din Giulești a realizat o audienţă de 0,3, pe targetul “bărbaţi între 14 și 75 de ani”, în timp ce partida FCSB-ului a înregistrat 1,3 puncte de rating, pe același domeniu de public. De peste 4 ori mai mult.

Derby- ul Ligii a 4-a a avut un dezavantaj major: s-a jucat fix la aceeași oră cu o partidă de Liga 1, Poli Iași - CSU Craiova, care a produs la Telekom o audienţă mare comparabilă cu cea de la Voluntari - FCSB! Un punct de rating înseamnă aproximativ 115.000 de persoane.

În raport cu alte jocuri transmise în weekend de postul TV deţinut de concernul german, Rapid - Steaua a atras mai mulţi privitori decât Bilbao - Sevilla, aproape la fel ca Getafe - Real Madrid și Gaz Metan - Viitorul și o treime din Atletico Madrid - Barcelona și CFR - Botoșani!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
bazileon
bazileon  •  18 Octombrie 2017, 07:43
Postat de corectu pe 17 Octombrie 2017, 17:14

CSASteaua nu va ajunge NICIODATA la nivelul de competivitate al echipei Steaua(FCSB).V-o spune unul care urmareste de multi ani fotbalul.Performantele Stelei nu le va egala nicio alta echipa.Si Steaua actuala ca si cea de dinainte va fi mereu pe buzele tuturor fanilor stelisti.Niciodata sa nu uitati,STEAUA=FCSB.

Asa e, coorectule

bazileon
bazileon  •  18 Octombrie 2017, 07:41
Postat de Viorel Stelistul pe 17 Octombrie 2017, 17:56

Este jenant, trist, revoltator sa vezi, la 28 de ani de la revolutie, cum o masa de tineri dezorientati sustine frenetic revenirea la modelul de societate din epoca de aur, la mecanismele sovieto-staliniste din sport si societate. Cum este posibil ca in anul 2017, in Romania membra UE si NATO, sa existe inca asa multi sustinatori ai interventiei brutale a armatei, partidului, politiei, serviciilor, primariilor si judetelor in fotbalul profesionist!! Folosirea de bani publici, de influenta si presiuni, care nu au nimic in comun cu sportul, nu mai este acceptata in statele UE si nu este tolerata de UEFA, dar in Romania, autoritatile promoveaza o intoarcere in timp, care, din pacate, este ovationata de niste tineri ce nu pot fi numiti nostalgici ci doar inconstienti, gregari, fanatici si violenti. Cei responsabili pentru creatia artificiala si retrograda, echipa Kaki CSA2017, precum si zgomotosii si radicalii suporteri ai acestui proiect nascut mort reprezinta o rusine majora pentru fotbalul romanesc si in general pentru Romania!!!

Erati stelist si in vremurile acelea detestabile? Ca Viorel erati precis!!

1838407369532745
Ionica Alexandru  •  18 Octombrie 2017, 01:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează