FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Fiecare face ce vrea!” » Insideri povestesc cum s-a ajuns la degringolada de la FCSB: „Nea Gigi, mă simt bine, bagă-mă titular!”

Jucătorii de la FCSB simt din ce în ce mai puțin că alcătuiesc o echipă // foto: Imago Images
Jucătorii de la FCSB simt din ce în ce mai puțin că alcătuiesc o echipă // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat marti, 01 martie 2022 07:54 / Actualizat marti, 01 martie 2022 09:04

Jucători de la FCSB explică rezultatele dezamăgitoare și jocul slab al echipei: nu există niciun plan, ei sunt liberi să se desfășoare în funcție de talent și de toanele lui Gigi Becali.

FCSB a remizat cu Mioveni, apoi a pierdut cu Farul și s-a îndepărtat astfel de liderul CFR Cluj, a ajuns la 11 puncte în spatele clujenilor. Care este explicația pentru rezultatele slabe ale roș-albaștrilor?

Toni Petrea pleacă de la FCSB! Două nume importante se luptă pentru post: unul e susținut de Gigi Becali, celălalt de MM Stoica!
FCSB
Toni Petrea pleacă de la FCSB! Două nume importante se luptă pentru post: unul e susținut de Gigi Becali, celălalt de MM Stoica!

Jucători la FCSB explică jocul slab al echipei: „Pare că ne-am adunat de pe maidan”

Fotbaliști ai lui Becali detaliază motivul principal, lipsa unei strategii clare: „Fiecare face ce vrea el, driblează pe loc, face zece atingeri. La fiecare meci pare că ne-am adunat de pe maidan ca să jucăm fotbal! Nu ne cunoaștem, așa se vede din afară și așa simțim și noi!”

Petrea a avut o perioadă cu rezultate bune ca antrenor al FCSB-ului, dar pierde puncte în ultima vreme și a recunoscut și el că meciul cu Farul a fost unul foarte slab. Dobrogenii au câștigat cu 2-0, însă ei ar fi putut să mai înscrie de câteva ori.

Becali a acuzat după meci câțiva jucători: Keșeru, Malcom Edjouma, Tănase. Florin a ajuns în mod ciudat și el în zona criticilor lui Gigi în ultima vreme, de unde era unul dintre favoriți.

Favoriții lui Gigi Becali au imunitate

Tănase e plătit cu 30.000 de euro lunar, cel mai mare salariu din club, și are o relație specială cu patronul, îi poate vorbi direct. Situația aceasta constituie un alt motiv pentru ruptura din vestiar și pentru jocul slab. La FCSB sunt fotbaliști normali și sunt prieteni ai lui Becali. 

„Tănase, Octavian Popescu vorbesc direct cu Gigi. El le spune că sunt perle, că sunt importanți și pe teren se comportă așa cum au auzit, caută să impresioneze, nu mai există un joc de echipă”, povestesc surse din club. Cine e lăudat de patron ia mingea și n-o mai dă nimănui, ca să demonstreze că are talentul pe care i-l estimează Becali la televizor.

Tănase are 27 de ani și a marcat șase goluri în ultimele trei luni, dintre care numai două au fost realizate din acțiune. El a sperat să plece în iarna aceasta, dar nu a apărut nimeni dispus să plătească 3 milioane de euro, suma din clauza de reziliere a căpitanului de la FCSB

Becali negociază echipa cu jucătorii 

Tănase nu e singurul care discută direct cu Becali, mai sunt și alți jucători care-și permit să-l sune pe patron. Surse din club povestesc că au existat meciuri înaintea cărora unii fotbaliști se propuneau singuri: „Nea Gigi, mă simt bine, bagă-mă titular!”. 

Înaintea meciurilor, jucătorii petreceau timp discutând la telefon cu Gigi despre alcătuirea echipei, despre strategie. Antrenorul doar constata situația, nu avea nicio putere să hotărască el.

FCSB s-a îndepărtat iar de CFR Cluj

Becali spera că FCSB avea să intre în play-off cu un avans în concurența cu CFR, ceea ce nu se va întâmpla. Acum sunt 11 puncte în favoarea vișiniilor, care vor fi lideri și la startul turneului pentru titlu. Înjumătățite, rămân șase puncte, tot un avantaj considerabil. 

FCSB a pierdut două puncte în meciul cu Mioveni, 1-1, și trei puncte în partida cu Farul, 0-2. Gigi în schimb miza pe victorii la rând ale echipei lui și pe sincope ale adversarului: „Ce, nu poate să se încurce CFR? Poate să piardă puncte! Nu sunt mulțumit să mă apropii, vreau să fim noi primii când intrăm în play-off!”

Gigi Becali i-a distrus pe Tănase și pe Coman

Nu mai concep să dau banii mei la fotbalişti, să joace ei fotbal. Nu mai am mentalitatea aia. Ce-s idiot? Cum să dau banii mei la fotbalist? Eu îţi dau ţie banii mei, tu, fotbalist, să joci fotbal cum trebuie să joci, cum îţi spune antrenorul, nu că faci de capul tău şi că driblezi când vrei tu, nu ţii cont de antrenor şi după aia nu contează că dacă nu câştigă nimic, dă Becali încontinuu! 

O să mă duc la echipă şi o să-i întreb pe Tănase şi Coman: „Bă, voi de când aţi venit, câţi bani aţi luat?”. Aproape de un milion cred că au luat. „Voi aţi adus ceva aici?” 

Nu-i mai dau banii mei lui Tănase. Ce-s idiot? Îi dau ca să joace fotbal, să alerge, nu că vine mingea la Tănase şi el se învârteşte în loc. Nu te mai roti, pasează! Că el se roteşte pe la centrul terenului, mai merge doi metri, se mai învârte o dată. O să merg să-i spun lui Coman: „Ai dat tu bani aici? Ai luat patru milioane, de ce nu execuţi ordinul meu? Cine eşti tu? Sau tu, Tănase, de ce nu execuţi ordinul meu? Eşti acasă la tine? Dă ordine la nevasta ta şi la copilul tău! Ordinul meu se execută aici! Dacă nu, daţi banii înapoi, ce aţi luat!”. Unde se trezesc??”

Dacă eu am spus să bată Tavi Popescu lovituri, bate Tavi, nu baţi, tu, măi Comane! Că tu nu mai ştii să dai în minge, nu mai ştii fotbal. A uitat şi ca să-şi aducă aminte trebuie antrenament. Cine eşti tu, mă Comane, tartorul? 

După ce că nu ai atins mingea o repriză, după ce că nu mai poţi să stai în ghete deloc, tu te duci şi te dai Stăpânul Inelelelor. Ce, eşti stăpân la echipă? Nu, bă, stăpân sunt eu la echipa asta! Şi ce spun eu de acum încolo se va face! Că voi lua măsuri. Eşti fotbalist, ai un contract, ţi-am dat banii, execută ce spun eu! Cine eşti să baţi loviturile libere? Ai dat numai pase la portar. Ţi-a rămas numai numele.

Mai multe știri din Liga 1: 

Stoican pierde un jucător apreciat de fani: „Vrea să lase fotbalul”. Ce meserie vrea să facă

Nu s-a abținut! Marius Șumudică, ironizat de Cornel Dinu: „Voi îl numiți Șumudică, el e, de fapt, «Șopârlică»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
textro
textro  •  02 Martie 2022, 09:49

Bai, caraghiosilor, alt cuvant in afara de "insider" n-ati reusit sa găsiți ?!

fairplayromania
fairplayromania  •  01 Martie 2022, 22:39
Postat de ripensistu pe 01 Martie 2022, 15:46

Sa mearga nea Cici Becalul in Ucraina sa vada cum e cu permisul lui Mbappe Coman.

Coman cică ar avea A-ul, B cu remorcă si T-ul, de la tanc cu turelă. ....

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  01 Martie 2022, 21:40
Postat de andreif pe 01 Martie 2022, 11:03

Curios!!!Ieri Raureanu ne spunea ca nimeni nu trebuie sa sustina echipa lui Becali sa castige campionatul!!Mai inainte Raureanu propunea in studiourile DIGI ca Becali sa accepte oferirea licentei pro cand schimbarile de jucatori sau de sistem avea rezultate!!!Raureanu este jurnalistul independent care i spunea lui Sumudica sa nu mearga la Becali!!Udrea este domnul care il critica pe Becali pentru cum se comporta cu jucatorii si il ,,acuza,,ca face profit in pandemie dar taia salariile fotbalistilor!Desigur ca Udrea nu a auzit de nenumaratii jucatori alungati de CFR sau de problemele financiare de la CFR!!!Desigur ca cei 3 mari jurnalisti aveau informatii din interiorul CFR sau al Craiovei cand aceste echipe aveau rezultate mai slabe!!!!GSP=Gazeta Conta lui Becali!!!Mira pe cineva ca tot acesti 3 domni ne asigurau ca Hagi o sa dea punctele lui Becali?

***.Craitoiu, Udrea, Raureanu…..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează