FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul transfer de la FCSB nu se teme de capriciile lui Gigi Becali: „Nu merg cu teamă, așa mă simt cel mai bine”

Denis Haruț
Denis Haruț

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 20:57 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 22:01

Denis Haruț (21 de ani) este cel mai nou jucător de la FCSB. Fundașul de națională a fost transferat de la FC Botoșani în schimbul a 700.000 de euro. În același timp, moldovenii păstrează 20% dintr-un eventual viitor transfer.

Denis Haruț poate evolua atât în dreapta apărării, cât și ca fundaș central, iar Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că îl va utiliza în centrul defensivei.

Alegerea șefului de la FCSB este pe placul lui Denis, care spune că se simte cel mai bine ca fundaș central. „Chiar dacă am jucat pe mai multe posturi, cred că cel mai bine mă simt ca fundaș central. Cred că e un pas înainte în cariera mea, sper să fie totul bine, să îmi demonstrez valoarea și să îmi arăt calitățile”, a declarat Haruț la TV Telekom Sport.

Denis Haruț nu e speriat de Gigi Becali: „Nu merg cu teamă”

Întrebat despre ieșirile cu care Gigi Becali a obișnuit, în care critică fotbaliștii și pune presiune suplimentară pe ei, Denis Haruț a spus: „Am foarte multă încredere în mine, nu merg cu teamă acolo, indiferent de ce s-ar întâmpla. Îmi cunosc foarte bine ambiția”.

Denis Haruț, noul jucător de la FCSB, despre...

...ce cluburi l-au mai ofertat: „Au mai existat și alte oferte, și din țară și din afară. Nu pot să numesc cluburile. Am discutat cu Marius (n.r. - Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani), cu familia și am ajuns la această decizie”

...EURO 2021 alături de România U21: „Sper să facem o figură cât mai frumoasă, să ne ridicăm la așteptările tuturor și să nu dezamăgim. Se știe foarte bine ce au făcut băieții acum 2 ani și încercăm să ne ridicăm la măsura așteptărilor și noi, să facem o figură cât mai frumoasă”

...idolii săi și înălțimea sa: „Sergio Ramos, Van Dijk, Varane. Din ce știu, Sergio Ramos e la fel de înalt ca mine, 1,84 metri. Nu cred că înălțimea mea este un minus în această poziție, de fundaș central. Dacă eram mai înalt, mi-aș fi pierdut din viteza de deplasare. Sunt bine cum sunt eu, calitățile mele se văd indiferent de înălțime”

...salariul de la FCSB: „Este un salariu normal, OK pentru un jucător de națională și de la FCSB”

...lupta la titlu: „CFR Cluj și Craiova sunt două echipe bune, dar cred că anul acesta FCSB a arătat ce calitate are și se bate foarte tare la titlu. Putem spune că FCSB este favorită la titlu”

În noiembrie 2020, Haruț a acordat un interviu exclusiv Gazetei în care a vorbit despre cariera sa și despre pasiuni: „Care ar fi primele mele trei calități? Inteligență, plasament și bun pasator. Când eram mic, mă simțeam atras și de ofensivă. Aveam o viteză bună. La un moment dat, am avut o explozie de creștere, mi-am mai pierdut din stilul fâșneț și m-am tot retras până în apărare. Nu poți să le ai pe toate în viață!”. Interviul integral poate fi citit aici!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Vedeta de la FCSB a dat lovitura cu noul contract! A încasat și o primă uriașă: „Pentru apartament!”

FCSB renunță la un jucător! Unde ar putea ajunge și care ar fi prețul de transfer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
aius
aius  •  09 Ianuarie 2021, 10:37

Esti pierdut copile!Ai ex.victimele...Man,Coman,Tanase.....

digei
digei  •  09 Ianuarie 2021, 01:48

Ai avut oferte de afara si ai ales Becali? :))))) E bine, vorbim peste vreo 3-4 ani cand vei juca tot la baietii din Berceni iar cei de la alte echipe vor ajunge pe bani adevarati in campionate oricum mai tari decat asta. Poti inca de acum sa-i intrebi de sanatate pe Coman, Man, Tanase...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează