FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Nu dă 13 milioane, oferă 7! » Adevărata ofertă pentru Dennis Man: Gigi Becali a umflat prețul

FCSB. Gigi Becali a susținut că a primit o ofertă foarte bună pentru Dennis Man, ceea ce este adevărat, doar că el a umflat și prețul, și destinația celui mai bun fotbalist român din 2020.
FCSB. Gigi Becali a susținut că a primit o ofertă foarte bună pentru Dennis Man, ceea ce este adevărat, doar că el a umflat și prețul, și destinația celui mai bun fotbalist român din 2020.

Articol de , , - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 17:27 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 19:44

FCSB. Gigi Becali a susținut că a primit o ofertă foarte bună pentru Dennis Man, ceea ce este adevărat, doar că el a umflat și prețul, și destinația celui mai bun fotbalist român din 2020. 

  • În realitate, propunerea pentru Dennis Man vine de la Krasnodar și rușii plătesc 11 milioane de euro cu tot cu bonusurile viitoare.

FCSB a ținut de prețul lui Dennis Man până acum, dar va trebui să-l vândă pe tânărul internațional român cât mai curând, pentru că jucătorul nu mai are multe de făcut ca să-și sporească prețul, iar ofertele ating pragul maxim. Man are 22 de ani și a marcat 12 goluri în 14 partide din Liga 1 în sezonul acesta, un randament grozav al unui fotbalist care nu evoluează ca vârf, ci este folosit în general ca extremă dreapta.

Dennis Man la Krasnodar. Formă maximă, preț maxim

Datorită evoluţiilor excelente din campionat, Dennis Man a fost votat cel mai bun fotbalist din 2020 în Ancheta Gazetei. În anul acesta a trecut din naționala de tineret în lotul de seniori, așa că a progresat și la capitolul acesta.

S-a ajuns și la cel mai bun preț oferit până acum în schimbul transferului său. Krasnodar oferă 7 milioane de euro, o sumă care poate crește în timp până la 11 milioane de euro, în funcție de întrunirea unor condiții pentru achitarea bonusurilor variabile în valoare de 4 milioane de euro.

Propunerea e cea mai bună dintre toate câte au apărut, deși e departe de cererea pe care a fixat-o Becali. Gigi a tot repetat că nu-l va ceda pe Man fără 15 milioane de euro.

EXCLUSIV Nu dă 13 milioane, oferă 7! » Adevărata ofertă pentru Dennis Man: Gigi Becali a umflat prețul
Dennis Man, fotbalistul român al anului 2020

Dennis Man, dorit de o formație de Champions League

Alți ruși, de la ȚSKA Moscova, se interesaseră în primăvară de Man și de Coman. Ei oferiseră 11 milioane de euro pentru amândoi, la pachet. Krasnodar e gata să plătească imediat 7 milioane numai în schimbul lui Man și să mai adauge 4 milioane în funcție de prestațiile jucătorului și de rezultatele pe care le înregistrează echipa.

Krasnodar nu are faima pe care o are ȚSKA, dar a participat în grupele Champions League în sezonul acesta. A terminat a treia în grupa ei și va participa în fazele eliminatorii din Europa League.

A adunat cinci puncte, cu patru peste Rennes. Primele două din grupă au fost Chelsea și Sevilla. Dennis ar avea, așadar, ocazia să treacă direct în „16"-imile Europa League, chiar dacă n-a izbutit să ajungă cu FCSB nici măcar în grupele acestei competiții. Roș-albaștrii au părăsit EL în turul al treilea, bătuți la București de Slovan Liberec, 0-2. 

327este indexul InStat al lui Dennis Man în acest campionat, cel mai mare din Liga 1. Următorii în top sunt Florinel Coman (309) şi Moruţan (294)

1,43este media ocaziilor create de Man pe meci, fiind al doilea la acest capitol în Liga 1, după Budescu (1,55)

Dennis Man, coleg la Krasnodar cu multe nume mari 

Krasnodar nu beneficiază de reputația pe care o au ȚSKA, Zenit Sankt Petersburg, Lokomotiv, Spartak, Dinamo Moscova, însă a înregistrat în mod constant rezultate bune în perioada recentă. Acum e a 7-a în campionat, afectată și de efortul necesar participării în Champions League. 

E la numai trei puncte în spatele lui Spartak, clasată a treia, deci ar mai avea șanse să recupereze în retur distanța la care a ajuns după prima parte a sezonului. Lotul conține multe nume cunoscute, internaționali din diverse țări: rusul Smolnikov, francezul Cabella, olandezul Tony Vilhena, suedezul Olsson, bielorusul Martinovici. 

Becali încă nu a răspuns

Oferta rușilor nu îndeplinește cererea lui Becali, ei nu sunt dispuși să achite 15 milioane de euro în schimbul lui Man, dar FCSB încă nu a respins afacerea, a rămas ca românii să răspundă în zilele următoare. Cea mai mare vânzare de la FCSB a fost aceea a lui Nicolae Stanciu la Anderlecht, cu 10 milioane de euro. Nici atunci n-a fost suma completă din start, prețul inițial a fost de 8 milioane de euro și s-au mai adăugat bonusuri pentru rezultatele pe care le-au înregistrat violeții din Bruxelles. 

Ilie Dumitrescu despre ofertele pentru Dennis Man: „Gigi, lasă-l să plece!"

Becali a susținut la DigiSport că oferta pentru Man ar fi din Italia, cu o sumă de 13 milioane de euro. Realitatea este că destinația jucătorului ar fi Rusia și că prețul e mai mic. Chiar și așa, personaje influente din fotbal au insistat că Gigi ar trebui să-i permită jucătorului să plece. Rădoi s-a referit la un moment dat și la Man, și la Coman: 

„Chiar dacă nu au câștigat campionatul în România cu FCSB, ei au demonstrat, ca randament individual, cam tot ceea ce era de demonstrat. Au dat goluri, pase decisive, nu prea mai au ce să facă în plus!". 

Ilie Dumitrescu e și el convins că decizia corectă ar constitui-o vânzarea jucătorului. "Eu știu că a fost o ofertă concretă și pentru Coman. Poate cu 8 milioane de euro. Nu pricep ambiția asta a lui Gigi. De ce să ții neapărat să-l dai pe Man cu 14 milioane?! El a mai creat un astfel de caz, voia 10 milioane de dolari în schimbul lui Rădoi, a refuzat 8 milioane de la Portsmouth. După o lună sau după două, Mirel s-a accidentat și n-a mai putut fi vândut!". 

VIDEO. Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali are interzis să facă afacerea de 13 milioane de euro: „Îi dau mesaje procurorului: «Ești ca un drac în mintea mea»”

A refuzat FCSB pentru CFR Cluj și își explică alegerea: „Era un vestiar mai matur”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (79)
875423049539972
Raimond Anghel  •  04 Ianuarie 2021, 20:56

ptr. Parpalache Nu Prodanca a spus ci saitul viola ,dar iti vine greu sa citesti asemenea articole cind echipa ta nu costa nici cit va lua FCSB-ul pe Man.

liviul
liviul  •  04 Ianuarie 2021, 17:13

De un an il tot vindeti . Mai continuati si anul asta ?... *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandela
mandela  •  03 Ianuarie 2021, 18:24

Aia 13-15-20 de milioane nu exista. Asta e vrajeala de impresar borfas roman sau samsarul de Gigi. "Plimba" un jucator pe la 2-3 echipe de top, doar doar o pune botul vreo echipa de prin Rusia, Turcia, maxim Belgia, carora li se spune sa nu cumva sa rateze asa o mare ocazie. Asa a fost si cu Ianis Hagi. S-a plimbat o vara intreaga de la Barcelona la Man City si de la Borussia la Tottenham, pana cand a aterizat la o echipa de mana a doua din Belgia, suficient de proasta sa se pacaleasca de asa "chilipir".

Vezi toate comentariile (79)
Comentează