FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB devine FC Phoenix » Unde s-a ajuns după meciul cu CS Universitatea Craiova

FOTO: Facebook @FCSBOfficial
FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de , , - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 07:55 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 08:20

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB, scor 2-3, a fost al 5-lea pentru vicecampioană în actualul sezon în care a fost condusă cu 1-0 și a reușit să revină. A acumulat 11 puncte în aceste 5 partide, fiind lider detașat într-un clasament al formațiilor care au remizat sau au câștigat după ce adversarul a deschis scorul.

Joacă FCSB, adversarul înscrie primul. Cam așa au stat lucrururile în destul de multe meciuri disputate de roș-albaștri în acest sezon. Au fost 7 partide cu acest scenariu, ceea ce înseamnă un procent care trece de 40% din totalul etapelor de campionat. 

Gigi Becali visează din nou, după victoria de la Craiova: „Nu știu când, dar ăsta e obiectivul!”
FCSB
Gigi Becali visează din nou, după victoria de la Craiova: „Nu știu când, dar ăsta e obiectivul!”

FCSB devine FC Phoenix în Liga 1

În Bănie însă, FCSB a avut puterea să revină și chiar să câștige jocul. Este al treilea astfel de succes, bifat după ce tabela a arătat 0-1. În total, vicecampioana a fost implicată în cele mai multe jocuri în care, deși a fost condusă, a evitat eșecul.

FCSB devine FC Phoenix » Unde s-a ajuns după meciul cu CS Universitatea Craiova

Există o singură formație în Liga 1 care n-a avut putere să revină niciodată de la 0-1. E vorba despre FCU Craiova, care a pierdut toate cele 8 jocuri în care ea a fost cea care a scos mingea din plasă prima dată.

FCSB, lider detașat în clasamentul revenirilor

Forța FCSB e reflectată nu doar de faptul că a întors rezultatul în cele mai multe jocuri, ci și de volumul de puncte pe care l-a strâns din aceste partide în care a plecat cu handicap. Nu mai puțin de 11 puncte, adică aproape 30% din cele pe care le are în clasamentul la zi. Următoarele grupări în acest top sunt la distanțe imense: Dinamo, Rapid și Botoșani au de aproape două ori mai puține puncte.

FCSB devine FC Phoenix » Unde s-a ajuns după meciul cu CS Universitatea Craiova

Pasărea Phoenix este o pasăre mitică longevivă, care posedă proprietatea de autoincendiere periodică și regenerarea din propria cenușă. Alte surse presupun, de asemenea, că pasărea moare și se descompune înainte de a renaște
- Descriere pentru pasărea Phoenix pe wikipedia

Partidele în care FCSB a revenit de la 0-1

FCSB devine FC Phoenix » Unde s-a ajuns după meciul cu CS Universitatea Craiova

Procentaj de 3 ori mai mare

În actualul campionat, procentajul jocurilor în care FCSB a reușit să evite eșecul de la 0-1 e imens în comparație cu cel înregistrat pe parcursul sezonului precedent. Acum, aceste partide reprezintă peste 30%, 5 din 17. 

În tot campionatul 2020-2021, în 40 de etape, sezon regulat și play-off, s-au înregistrat numai 4 întâlniri în care FCSB n-a pierdut după ce adversarul a înscris primul. Ceea ce înseamnă un procent de numai 10%. Jumătate dintre partide au fost împotriva Botoșaniului, mai întâi o victorie 4-1, după ce Florescu făcuse 0-1, apoi un alt succes, 2-1, cu Așkovski deschizând scorul. Și în acest sezon, Botoșani a respectat regula: a marcat prima cu FCSB, dar nu s-a ales cu nimic la final. 

10 goluria înscris FCSB în cele 5 meciuri în care a revenit de la 0-1: câte două Tănase, Ianis Stoica și Vali Gheorghe și câte unul Octavian Popescu, Dumiter, Șut și Cordea

2e numărul meciurilor în care FCSB n-a mai putut evita eșecul după ce adversarul a deschis scorul: 0-1 cu Rapid și 1-4 cu CFR, ambele disputate în deplasare

Procentaj de 100% când a avut 1-0!

FCSB n-a lăsat nicio șansă adversarului atunci când ea a fost cea care a deschis scorul. FCSB a avut de 8 ori 1-0 pe tabelă și de fiecare dată a câștigat meciul. Randament de 100% în astfel de situații: 24 de puncte din 24 maximum posibile. În această categorie intră confruntările cu CSU Craiova (4-1), Gaz Metan (2-1), Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), Mioveni (3-0) și Farul (1-0). 

VIDEO Pițurcă rupe tăcerea despre Gigi Becali: „Acum nu mai antrenează! Înainte primea telefoane de felicitare cu «Bravo, patroane!»”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Luat la întrebări în conferința de presă, Hagi a reacționat: „Cine sunteți dumneavoastră?”

MM Stoica îi răspunde lui Reghe: „Cum să susții așa ceva?! E hilar!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
tatastrumf
tatastrumf  •  01 Decembrie 2021, 22:06
Postat de steaua.inseamna.csa pe 30 Noiembrie 2021, 10:54

Din câte a declarat ne-a jjijji la prox cică ar deveni FCS Becali, marca pe care și-a înregistrat-o la OSIM, și ca pe suporteri nu ii interesează fleacuri gen palmares, identitate etc ei țin cu ‘mnealui pt ca investește și are rezultate. Mno, omul își cunoaște enoriașii mai bine, asa ca nu pot io sa îl contrazic … Sunt curios care e procentul “schismei” fcsbiste, la cati fcsbisti visul in viața e echipa lu’ Mustață!? :-)))

Mai am un pic si ies la pensie de cand promite CSA Talpan Bucuresti ca promoveaza.... Off, astia ca voi va vindeti casele ca sa jucati la Caritas si la alba neagra.... Of, Doamne !

cornelcc
cornelcc  •  30 Noiembrie 2021, 20:56
Postat de observator_federal pe 30 Noiembrie 2021, 14:21

La penaltyul neacordat la faultul asupra lui Bancu, reluările au venit târziu (oricum nu mai schimbau nimic), și au fost făcute cu încetinitorul și chiar măriri de imagine, dar TOATE au fost pe imaginile înregistrate cu camerele de la nivelul terenului (din spatele porții sau din fața băncilor de rezerve). NICIUNA din camera amplasată in dreptul liniei careului mare (vezi de pildă reluările de la golurile 1 și 2 ale FCSB). V-am mai zis că "băeții de la butoane" din carul TV sapă la nevoie prin reluările din toate unghiurile ca să arate că vreun gol a fost precedat de te miri ce infracțiune sau, invers (interesul, coane Gigi), ascund total sau amână reluările pentru a da, la spartul târgului, una din care nu se poate trage nicio concluzie... Repet, DE CE NU S-A DAT NICIO RELUARE CU IMAGINI LUATE CU CAMERA AMPLASATĂ PE LINIA CAREULUI?? (... și Grădinescu mai dă și verdicte live, el care zicea mai devreme că e foarte departe de joc și în spatele unor geamuri "nu tocmai curate". Tot el spunea că derularea acțiunilor nu oferă timp pentru reluări...). Niște șmecheri - că oamenii inteligenți nu se pretează la asenenea trucuri josnice...

Obositorule, doar tu si cartzu ati vazut penalty la faza cu Bancu si Cretu! Frustrarea e majora, ati spus adio titlului, e de inteles! Mai rau pentru voi e ca v-a batut iar cel mai mare/tare antrenor din liga-mamaliga, jiji! Rasilor!

rocky5
rocky5  •  30 Noiembrie 2021, 18:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează