FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, din premiantă a devenit corigentă! Capitolul la care jucătorii lui Dică sunt cei mai slabi în actualul sezon

Articol de , - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 09:00

FCSB e echipa care a încasat în primele 8 etape cele mai multe goluri din momente statice ale jocului: 55%.

Trupa lui Dică e lider după disputarea a 30% din sezonul regulat, dar măcar la un parametru important al jocului e cea mai vulnerabilă din întregul campionat. Chiar şi sub nou-promovatele Dunărea Călăraşi şi Hermannstadt, dar şi în spatele "lanternei" clasamentului, FC Voluntari. Fazele fixe, atunci când sunt executate de adversari, provoacă adevărate coşmaruri la poarta vicecampioanei.

Din cele 9 goluri primite până acum de FCSB, mai mult de jumătate sunt din astfel de momente statice. Adică un procent imens pentru o echipă cu pretenţii de titlu: 55%. Şi la ultimul derby, 1-1 cu CFR, trupa lui Conceicao a înscris după o lovitură liberă. Aşa cum se întâmplase şi în toate cele 4 jocuri directe din sezonul precedent.

Inclusiv Dică a recunoscut după meci că e o problemă pe care nu şi-o poate explica: "Intervine şi responsabilitatea jucătorilor, mai ales că şi în campionatul trecut s-a întâmplat la fel. Acum, adversarul are lovitură liberă, pe care şi-o pregăteşte 40-50 de secunde, deci avem timp să ne organizăm, să ne concentrăm, să facem marcaj, şi cu toate acestea luăm gol. Chiar nu pot să înţeleg şi e un lucru care mă nemulţumeşte total". 

5 goluridin cele 19 reuşite până acum au fost marcate de FCSB din faze fixe, ceea ce înseamnă un procent de puţin peste 25%

Ar retrograda la faze fixe

ECHIPA GOLURI ÎNCASATE
FCSB 5
Hermannstadt 4
Voluntari 4
Călăraşi 4
Sepsi 3
Dinamo 3

Sezonul trecut a fost campioană

Ceea ce s-a întâmplat în primele 8 etape de acum contrastează izbitor cu statistica întregului campionat precedent. Chiar dacă FCSB a pierdut titlul, a fost cea mai bună echipă la fazele fixe: şi ofensiv, şi defensiv. A marcat de cele mai multe ori din astfel de momente, 22 de goluri, iar de încasat a încasat numai 5! Nici o altă formaţie nu a primit mai puţine goluri decât FCSB, din faze fixe, campionatul trecut. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  23 Septembrie 2018, 22:49

CENZURA E INTERZISA IN ROMANIA!!!

215645468806063
Valentin Duta  •  23 Septembrie 2018, 17:47

Si ce-i cu asta, tot noi luam campionatul, FORTA STEAUA...

352061698522614
Mihai Tudose  •  23 Septembrie 2018, 11:28

Să vedeți un ziarist și un articol de tot *** .STEAUA,cel măi Bun golaveraj,dar au numere mari la ghete și tricouri roșii. Lasatio mai moale cu sămânța de scandal. În lipsă de cumpărători de fituica, din ziar de sport,sunteți tabloid.Dar sigur nu veți răspunde.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează