FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // Basarab Panduru, impresionat de Florinel Coman: „A făcut spectacol! E un jucător în mare formă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 10:10

Basarab Panduru (49 de ani), fostul internațional român, a vorbit despre meciul FCSB - Dinamo 1-1 și a declarat ce jucător l-a impresionat cel mai mult.

În primele 45 de minute mi-a plăcut Coman, a făcut mare spectacol, a marcat. În repriza a doua n-a mai fost fel, dar a fost periculos şi nu uitaţi că în minutul 88 el este cel care face preluarea aceea, se duce Ciobotariu și intră în el. Este un jucător aflat în mare formă şi arată foarte bine în momentul ăsta", a spus Basarab Panduru, conform TV Telekom Sport. 

Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga) a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de aseară, el fiind și marcatorul golului reușit de FCSB în minutul 28. 

De altfel, Coman a produs în mai multe rânduri panică în rândul apărării dinamoviste, care a reușit în puține rânduri să-l oprească.

8a fost nota primită de Coman în Gazeta Sporturilor

FCSB - Dinamo 1-1

  • Au marcat: Fl. Coman '28 / D. Ciobotariu '9

30.235 de suporteriau fost prezenți la derby

VEZI ȘI:

FCSB - DINAMO // Declarație halucinantă a lui Narcis Răducan: „Mă aștept ca suporterii noștri să migreze către echipa Armatei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează