FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // VIDEO Iulian Cristea, cel mai optimist după derby: „Poate cu acest punct vom fi campioni”

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 23:41

Iulian Cristea (25 de ani) a oferit cea mai optimistă declarație la finalul partidei cu Dinamo, scor 1-1 în etapa a 12-a a Ligii 1.  

Nu am pierdut. E un punct, se contabilizează. Poate cu acest punct vom fi campioni. Ne doream să câștigăm, a fost un derby, dar eu zic că după aspectul jocului rezultatul este echitabil. Mă bucur că am reușit să revenim, să ne creăm ocazii și am făcut un meci spectaculos. A fost o atmosferă deosebită și în teren și în tribune.  

Eu nu am simțit pericolul că va fi oprit meciul. Știam că se va relua imediat. În primă fază nu știam ce se întâmplă. Am crezut că e o pauză de două minute, stăteam acolo pe margine. E bine că nu am stat mai mult în vestiar să ne răcim”, a spus Iulian Cristea, după meci.  

VEZI ȘI:

FCSB - DINAMO 1-1 // Florinel Coman aplaudă decizia lui Istvan Kovacs: „Nu puteam să bat cornerul” + Recunoaște: „Golul meu a fost norocos”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
senateo
senateo  •  06 Octombrie 2019, 08:59

Poate fi campion in play out!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează