FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. Prima măsură luată de „câini”, după eșecul cu scandal din derby: „Ne gândim la un protest”

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1. Alex Couto Lago, noul director general al „câinilor”, pregătește un protest împotriva arbitrului Radu Petrescu. +38   FOTO
FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1. Alex Couto Lago, noul director general al „câinilor”, pregătește un protest împotriva arbitrului Radu Petrescu.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 23:08 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:13

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1. Alex Couto Lago, noul director general al „câinilor”, pregătește un protest împotriva arbitrului Radu Petrescu. 

Radu Petrescu a fost în centrul atenției la derby-ul dintre Dinamo și FCSB. „Centralul” a dictat o lovitură de pedeapsă inexistentă în minutul 75, la un presupus contact între Isma Lopez și Dennis Man. Oficialii dinamoviști nu acceptă maniera de arbitraj și vor lua măsuri. 

Dinamo îl contestă pe Radu Petrescu

„E foarte interesant cum a fost acest penalty, noi nu am văzut nimic. Cum a putut vedea un arbitru altceva? S-a văzut clar cum jucătorul nostru a atins mingea şi consecința a fost penalty. A fost şi roşu. Dinamo a pierdut cu 3-2 şi, în loc să terminăm la egalitate şi să oferim o imagine frumoasă... Am avut atitudinea potrivită. 

Trebuie să facem o analiză la ce s-a întâmplat în meci şi vom vedea ce poziţie oficială vor lua. Ne gândim să facem un protest! Dinamo a jucat bine azi, a jucat cu atitudine. Dinamo a avut posibilitatea de a întoarce meciul, a avut atitudinea să facă acest lucru”, a declarat Alex Couto după meci. 

„A văzut toată România că n-a fost nici penalty, nici roșu. Iar această partidă s-a decis din cauza acelei faze. Până când Dinamo nu va fi respectată, nu putem face nimic. I-am zis arbitrului că am văzut la TV că n-a fost penalty. Totul s-a rezumat la acea fază, oricât am vorbi despre meci. Nu mi-a spus nimic arbitrul. M-a eliminat și atât. El știe că nu e penalty. Arbitrul de tușă i-a indicat să dea 11 metri. Am simțit că a fost un derby. Noi am fost mai buni. În a doua repriză căutam victoria, dar arbitrii au hotărât să nu fie așa. Nu vreau să vorbesc despre altceva, totul se rezumă la acea fază. O să lucrăm în continuare și vom câștiga meciuri. A fost un meci frumos până când arbitrul a decis cine câștigă” 
Isma Lopez, Dinamo

Conflict între Contra și Mihai Stoica?

Alex Couto spune că nu a observat conflictul dintre Cosmin Contra și Mihai Stoica: „A fost multă tensiune la final. Contra apără Dinamo cu caracterul său. Nu cred că s-au bătut Nu am văzut. Abia am terminat meciul”.

VIDEO. Alex Couto, nemulțumit de arbitrajul lui Radu Petrescu

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo 3-2:

+34 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo:

EXCLUSIV Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu, după penalty-ul inexistent acordat lui FCSB: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, mă doare capul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  04 Octombrie 2020, 13:08

Echipa vanduta pe 1 LEU spera in falimentul echipei noastre. Pai bine mai17NENTORISTILOR,zic sa protestati ca nu v -ati luat oasele si ca ati ,,furat-o,, de la CHINDIA si de la UTA. VAMOS HAM HAMOS..............

cneius
cneius  •  04 Octombrie 2020, 10:25

Daca tot faceti un protest, incepeti cu faza cind "gol" il loveste cu cotul in fata pe Perianu si nu primeste nici macar galben, apoi cu "penalty-ul" vostru egalizator...

thecoolguy
thecoolguy  •  04 Octombrie 2020, 03:35
Postat de hasta_la_vista pe 04 Octombrie 2020, 02:01

Jalnica FC FCSB trage speranțe (false) că poate lupta la titlu și că astfel va scăpa de faliment. :))) Zero șanse însă. Respect Slovan!

respect Steaua din liga 1 ca ai umilit vitanul barzesti. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. o sa defilam in acest campionat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează