FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - Dinamo // Basarab Panduru nu înțelege o decizie a lui Miriuță: "Ar fi mai indicat să joace acolo" + Critici pentru un alt dinamovist

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 21:24

Basarab Panduru a analizat prima repriză a partidei dintre FCSB și Dinamo, câștigată de roș-albaștri cu 1-0. Analistul a criticat marcajul lui Steliano Filip la Momcilovici, la faza în urma căreia sârbul a deschis scorul.

"A fost o repriză echilibrată. Trebuie să vedem cine trebuia să-l marcheze. Nu mi se pare normal să-l pui pe Filip lângă Momcilovici. Nu cred că Steliano e cel mai potrivit pentru a-l marca. Altcineva trebuia să-l marcheze pe Momcilovici", a declarat "Pandi" la TV Telekom Sport.

Acesta a contestat și o altă decizie tehnică a lui Miriuță, care, la fel ca predecesorii săi, continuă să-l folosească pe Mahlangu în centrul terenului. Panduru crede că locul sud-africanului este, de fapt, în bandă.

"Nu știu de unde să-l iau pe Mahlangu, mi se pare că are viteză mai mare decât ambii jucători de bandă ai lui Dinamo (n.r. Hanca și Salomao), dar el joacă în centru. Cred că pentru un jucător cu viteza și tehnica lui Mahlangu ar fi mai indicat să joace în bandă, dar am văzut că în centru l-au folosit toți antrenorii cu care a lucrat la Dinamo", a adăugat acesta pentru sursa citată.

AICI poți urmări FCSB - Dinamo în format liveTEXT 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sscorpioss
sscorpioss  •  24 Septembrie 2017, 22:57

Toti care il folosesc pe Mahlangu in centru sunt ***...!!!! Se vede de la o posta ca trebuie vandut Costache...jalnic...!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1457239794357835
Darius Salagean  •  24 Septembrie 2017, 22:46

Nu stiu cine este acest basarabean pandurel, probabil un mare antrenor, cu multe titluri si cupe castigate, dar, ca si un guvid ce sunt, ii spun sa se duca sa se culce. Daca nu, spun si eu: cine *** te pune sa te dai mare atata timp cat esti un mare 0?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogat
bogat  •  24 Septembrie 2017, 22:44

Concediati analistii astia de habar nu au ce vorbesc. Panduru ca fost jucator ar fi trebuit sa stie ceea ce e elementar in fotbal: golul pe faza fixa dat din careul de 6 metri este exclusiv vina de portar. Asa a fost si la fcsb-dinamo, nu ai cum sa marchezi atacant acolo, pe minge centrata di corner, fara sa-ti jenezi portarul propriu. Golul a fost clar greseala lui Penedo care a stat pe linia portii. Altfel Filip e jucator slab. Insa intamplator azi a facut probabil cel mai bun meci din acest campionat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează