FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

UPDATE Interes uriaș al fanilor înainte de FCSB - Dinamo. Câte bilete s-au vândut cu 4 zile înainte de meci

Peluza Nord Steaua
Foto: GSP
Peluza Nord Steaua Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 16:49 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 18:15

FCSB - Dinamo este „capul de afiș” al etapei cu numărul 8 din Liga 1. Meciul este important și în rândul suporterilor, care și-au anunțat prezența în număr mare la stadion.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

UPDATE 18:10 » 18.000 de bilete vândute

Din informațiile GSP, 18.000 de bilete au fost vândute până la această oră de către organizatori. În acest număr intră și tichetele pe care fanii roș-albi le-au achiziționat.

Numărul lor poate crește semnificativ, de astăzi acestrea regăsindu-se și la casele de bilete.

Interes uriaș al fanilor înainte de FCSB - Dinamo. „Câinii” au primit 8.000 de bilete și mai au disponibile doar 2.500

Clubul Dinamo a primit 8.000 de tichete și este de așteptat ca acestea să se vândă în totalitate. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte.

„Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook în urmă cu 2 zile.

Astfel că este de așteptat o prezență numeroasă la derby-ul României de duminică seară.

Echipa este pe un drum bun, s-au făcut ceva schimbări, se va vedea de acum în continuare. Sperăm să obținem rezultate bune pentru că este o distanță mare față de primul loc deja. Este un meci foarte important, este derby-ul României, sper să facem o figură frumoasă și să câștigăm meciul
-Constantin Budescu

Probleme cu turnicheții la Arena Națională

Cu 5 zile înaintea derby-ului FCSB - Dinamo, Gazeta Sporturilor a aflat că pe cel mai mare stadion al țării sunt probleme cu turnicheții. 

Aceștia n-au funcționat nici la duelul România - Liechtenstein, de duminică și, cel mai probabil, problema nu va remediată până la ora meciului. UEFA ne-a pus pe harta lumii bune organizând patru meciuri de la Campionatul European în vara acestui an. 

După Euro 2020, s-a ales praful de Arena Națională! Reporterii Gazetei au vizitat recent cel mai mare stadion al țării, iar concluziile sunt șocante.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERN:

Budescu se transformă în Spider-Man: „M-a mușcat un păianjen” + cum a fost convins să revină la FCSB

Dan Petrescu, revoltat după ce a aflat că va întâlni Craiova în Cupă: „Am citit criteriile, dar nu înțeleg! Nu are logică” + reacția lui Reghecampf

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
utilizare
utilizare  •  10 Septembrie 2021, 11:14
Postat de grantburton pe 09 Septembrie 2021, 19:37

clona csa se desfiinteaza 100% in acest sezon,nu au patron,nu pot promova,vine criza financiara. faliment 100%. clona csa aka rusinea romaniei strikes back.

Hahaha! Prost și *** mai ești bă! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utilizare
utilizare  •  10 Septembrie 2021, 11:12

Galeria White Sensation PRA FC FCSB o să numere tot 1000 de inși?

ciricliu
ciricliu  •  10 Septembrie 2021, 10:08

veniti cat mai multi sa vedeti macelul pe viu...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează